19.8.2015

Tottistelua

Tänään lähdimme hieman ennen puoli kuutta ulos käveleen ''lämmitteleen'' Jessen kanssa ja siitä sitten polkasimme treenikamojen kanssa Linnapuistoon treenailemaan. Meidän lisäksi paikalle saapui Jassu&Demi-Belgi sekä Marjo&Säde-seefferi. Samaten takaisin tultiin pyöräilemällä ja loppumatka käveltiin loppuveryttelyksi. n. 15min suunta pyöräiltiin ja n. 15min ennen/jälkeen käveltiin.

Häiriötekijöistä ei ollut puutetta tällä kertaa oli toisia koiria, ihmisiä mm. frisbeetä heittelemässä, kuumailmapalloa täytettiin tien toisella puolen jne. Aluksi heittelin frisbeetä ja leikitin sillä Jesseä. Sen jälkeen tehtiin lyhyellä n. 10m välillä n. 30s paikkamakuu, jonka aikana Marjo otti kaukkareita, joten pystyin katsomaan reagoiko Jesse jotenkin niihin. Ei reagoinut juurikaan mitenkään niihin, vähän katseli kuumailmapallon täyttöä, muuten oli tosi kivasti siinä. Sen jälkeen tehtiin perätreeniä eli sivu-sivu jne, aina otin askeleen jonnekkin päin. Sitten loppuun tehtiin yksi vai kaksi seuruu pätkää sekä yksi onnistunut liikkeestä maahan. Sen jälkeen mentiin tauolle.

Tauon jälkeen otin pari luoksari, toinen oli pidemmällä matkalla ja toinen lyhyemmällä. Sitten lisää seuruuta, jossa Jessen ''tatsi'' pysy hyvin koko ajan messissä, se oli Jessen hyvää seuruuta. Kokeilin toista kertaa paikkista, tällä kertaa aika n. 45s ja matkaväli n. 10m. Jassu leikitti Demia (pyynnöstä) siinä Jessen lähellä mm. meni meidän välistä Jessen edestä ohi ja mitä vielä Jesse tekee? Se koko 45 sekunttia makaa pönöttää siellä, eikä liikahda mihinkään!
Tämän jälkeen testattiin liikkeestä seis, jossa ei ollut juurikaan mitään ihmeellistä ongelmia. Lopuksi otettiin muutamia temppuja ja heiteltiin frisbeetä vähän lisää. Mukava keskiviikko iltapäivä viettää treeneissä hyvässä säässä, seurassa ja varsinkin kun on läksyt tehty ettei ne odota kotona allekirjoittanutta!

Huomenna olisi tarkoitus suunnata mahdollisesti mätsäreihin ja viikonloppunakin olisi tarjolla molempina päivinä mätsärit. Saa nähdä löydämmekö itsemme kaikista näistä kolmista mätsäreistä :D

^^ sivulle tuloa


Jesse 8D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti