1.7.2015

Viime viikkojen kuulumisia

Päivät valuu ihan ohitse silmissä. Tuntuu, että vastahan olin innoissani, kun loma oli alkanut ja kulunut pari hassua päivää ja kuinka monta niitä on edessä. Nyt kirjoittaessasi loma ei onneksi ole vielä puolessa välissä, mutta n. 4 viikkoa/10 viikosta on jo lusittu. Jos loppukesästä oikeasti aktivoituisi opiskelun, blogin ja monen muun asian kanssa. Muutamien mätsäreiden lisäksi sekä ensi viikon tulevan reissun lisäksi ei ole vielä muuta laitettu täysin lukkoon, mutta suunnitemia kyllä on.
Muunmuassa kerran tai enemmän yksityisopetusta muutaman koirakon seurassa, retki/vaellus porukkalla jonnekkin etelä-suomeen (evo, päijänne jne.) sekä mahdollisesti mennään Kankaanpäähän tapaan Hannaa ja Nelliä. Tietysti olisi tarkoitus nauttia oikeasti kesästä, kunhan ne helteet tulisi ''kopkop''.


Mitä olemme viime päivät tehneet?
Laiskotelleet. Itse olen masentunut näistä sateista ja lähinnä olen ollut koneella ja kirjoitellut koulu juttuja wordiin ja vähän muutakin siinä samalla tehnyt koneella. Jesse on nauttinut maalla olosta vaikka on satanut, se on juoksennellut päivät pitkät pihalla sekä n. kerran viikkoon saanut raakaluun, jonka kanssa se on säätänyt syön-> piilotan -> haen piilosta ja syön uudelleen ja niin edelleen :D

Kuvia EI vielä ole tullut otettua yhtään (paitsi kännykällä), mutta jos nyt ryhdistäytyisi senkin osalta. Ja karkasihan Jesse yksi päivä jäniksen perään, kun tulimme mökiltä päästin normaalisti pihaan vapaana juokseen, että tekee tarpeet, jos on hätä. Olimme juuri ulko-oven luona, kun Jesse juoksi talon taakse ja siitä pellolle jäniksen perään. No onneksi ei ollut kuin hetken, ehkä 2-3 minuuttia siellä ja tuli takaisin, ettei tarvinnut koko kylää lähteä etsimään missä koirani on.

Viime perjantaina myös kävimme Acuvetissa Hauholla ottamassa rokotuksen ja taas on seuraavat 3 vuotta rokotukset ok ja nyt voi keskittyä ilman rokotusten vanhenemisen pelkoa harrastella ihan rauhassa.

Viime sunnuntaina kävimme mätsärissä, pyörähdimme JHssa sekä pienissä aikuisissa. Molemmissa kehissä oli plussansa. JH kehässä Jesse esiinty suhkt. iloisesti, ja antoi maassa tutkia tuomarin, mutta pöydällä ei kunnolla. Tuloksena JH2. Pienissä taas pöydällä olo meni paremmin eikä aristellut tuomaria. Ravissa taas en saanut sen korvia kunnolla ylös. Seisoi molemmissa kehissä ilman ongelmia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti