13.7.2015

Asunto-auto reissu

Keskiviikko 1.7
Starttasimme iskältä puolen päivän jälkeen kohti Kouvolaa. Siellä tarkoitus oli piipahtaa Jessen ''kasvattajalla'' sekä mätsärissä. Kasvattajalla Jessen emä otti aika vakavissaan Jessen tulon hänen ''reviirilleen'', mutta sitten hän kiinnostui Jessestä, mutta Jesse taas ei leppynyt alku draaman jälkeen emälleen. Noin tunti ehdittiin rupatella, kun meidän piti lähteä mätsäriin.

Mätsärissä osallistuimme vain monirotuisiin. Koiria oli 12, eli 6 molemmissa nauhakehissä.  Jessen käytös oli todella outoa. Tutkia anto samanlailla kuin normaalisti, aristi, mutta antoi tutkia ja koskea. Ravi sujui, mutta korvat luimussa (mitä Jesse on tehnyt aina) . Laitoin alussa hihnan kaulan taakse niin osu Jessen kylkeen vahingossa niin loppukehissä luuli aina että taas se nauha tulee, eli järkyttyi siitä kun hihna osu siihen, en tiedä onko ihan normaalia. Tosin Jesse esittää yleensä kovaa, mutta kuitenkin on tollanen herkkis. En olisi kyllä sijoittanut meitä ollenkaan. Lopputulos oli silti PUN2, tosin en voi olla tyytyväinen siihen, koska käytös oli todella huonoa kokonaisuudessaan.
Varmaankin tehdään tehotreeniä koko näyttelyjutuille. Ajoimme vielä mätsärin jälkeen Visulahden Camping alueelle (Mikkelissä), jossa olimme yötä. Ehdimme melkein tunnin lenkin tehdä illalla vielä, kun tutustuimme ympäristöön.


^^Jesse palkintojen kera

Torstai 2.7
Aamulla iskä käytti Jessen pissalla, sitten grillailtiin ja käytiin uimassa sekä suihkussa, jonka jälkeen lähdettiin Savonlinnan kautta Joensuuhun. Joensuussa olimme kaksi yötä. Ensimmäinen ilta meni siinä, että laitettiin leiri, käytettiin koira sekä syötiin iltapalaa. Sitten pitikin jo mennä nukkumaan. Suurin osa torstaista meni Visulahdessa aamupäivän touhuiluun ja itse ajamiseen.

Perjantai 3.7
Aamulla taas iskä käytti Jessen, sitten syötiin ja lähdettiin messuille, piti ottaa koira mukaan, mutta sisäänpääsyssä luki, ettei eläimiä saa ottaa näyttelyalueelle. No hetki mietittiin, että mitä tehdään, koska ei sitä autoon voi jättää, kun autossa sellainen +27-30. Kysyttiin respasta, voisiko siihen jättää sen häkissä, ei siitä olisi vaivaa siinä, nukkuisi varmaan vain. Ei sopinut. No onneksi respasta sanottiin, että siellä on koiraparkki, eri portilla vain mistä yritettiin sisälle aluksi. Takaisin sinne ja koiraparkin luokse, jossa Jesse oli n. 2,5h dog sittereiden hoivassa, kuulemma oli ollut kiltti poika. Itse tulin aikaisemmin autolle, kun iskä jäi kiertelemään vielä. Hetki levättiin, jonka jälkeen lähdettiin kierteleen Jessen kanssa, kävimme koirapuistossa, joka oli todella iso. Käytin uimassa Jesseä ja metsäpolkujen kautta sitten takaisin autolle, aikaa meni alta tunti. Palattuamme autolle oli iskäkin jo tullut pois messualueelta niin lähdettiin uimaan. Jesse tuli mukaan, mutta sai jäädä puuhun kiinni varjoon, kun uimme. Sen jälkeen tulimme autolle ja grillailimme sekä teimme iltatoimet ja mentiin nukkumaan.




















^^ Jesse odottamaa osuuttaan grillistä...

Lauantai 4.7
Aamulla taas iskä käytti Jessen ja teimme aamutoimet sekä kävimme uimassa. Sen jälkeen pakkailtiin kamat kasaan, käytiin respassa vielä ja sitten oli reissun pisin ajomatka edessä 7h ajomatka, jonka aikana pidettiin yksi n. 45 minuutin tauko, jonka aikana syötiin ja käytettiin koiraa pissalla.
                                                                                                                     
Sunnuntai 5.7
Nukuttiin kaikki harvinaisen pitkään sillä herättiin ja noustiin
vasta 12 pintaan. Perus aamurutiinit, iskä käytti Jessen ja syötiin aamupala jne. Sen jälkeen juttelin Hannan kanssa milloin hän on tulossa käymään.  Parin tunnin päästä Hanna tulikin moikkamaan tänne leirintäalueelle meitä, rupateltiin niitä näitä sekä käyntiin metässä testaan hakua Jessen kanssa. Ensin 3 kertaa lyhyt matka, että menin piiloon (2 näki minne menin, kerran ei nähnyt). Sitten Hanna meni 2 kertaa, toisella näki ja toiselle ei nähnyt minne meni. Viimeisenä otettiin vähän pidempi matka, että menin piiloon ja Jesse ei nähnyt, kun menin piiloon. Mahtavasti Jesse kyllä teki hommia. Hannan lähdettyä mentiin uimaan ja suihkuun/saunaan, jonka jälkeen iltapalan kautta iltatoimia tekeen. Koneellakin tuli vietettyä tänä iltana hieman kauemmin. Illalla löyty Jessestä kesän eka punkki.

Vieressä kuvassa nautitaan Hannan kanssa jäähilejuomaa ->

Maanantai 6.7 
Aamutoimet ja kamat kasaan. Sitten lähdettiin Pirkkalan kautta ajaan Leppäkoskelle, pysähdyimme kerran nopeasti syömässä ja kaupassa. Ilta menikin saunoeossa, grillaamassa sekä lopuksi Jesse pääsi tutun Arttu bortsun kanssa rallittaan metsätielle, taisi olla sen verran kivaa, kun juoksutahti pysyi melkein koko iltalenkin ajan päällä. Iltaruuan yhteydessä otettiin parit perusasennot ja lyhyet 1-3m seuruu pätkät, ei sen kummempia ongelmia. Myös 3 punkkia otettiin irti, yksi aamulla ja loput illalla eli ihan kunnolla löyty, sillä 24h kuluessa 4 punkkia irrotettu.

Tiistai 7.7
Sateisin päivä koko viikosta. Päivä vietettiin lähinnä sisällä, normaalisti Jesse ollut narussa pihalla koko ajan, tänään tyytyin olemaan sisällä ja herkkuluihin, että ei olisi ollut ihan koko ajan niin tylsää.






<- Arttu&Jesse



Keskiviikko 8.7
Reissun viimeisin ja raskain päivä, sillä edessä oli auton tyhjennys ja siivous sisältä sekä auton pesu ulkoa. Tietenkin ennen tätä nautittiin sateisesta tunnelmasta Hämeen helmessä. Sekä viimeinen grillaus sekä siellä tietysti kamojen laitto ensin autoon. Sai Jesse ja Arttukin narussa luvan kanssa vähän painia, kun tiedä sitten milloin näkevät seuraavan kerran.

Illalla iskä heitti mut, koiran ja kamat äitille kaupunkiin ja suunnitelmissa olisi täällä ainakin loppuviikko olla. Huominen relataan ja nukutaan Jessen kanssa, molemmat ollaan reissaamisesta ihan väsyneitä. Loppuviikosta tiedän sen verran vain, että sunnuntaina suuntaamme aika varmasti mätsäreihin ellei nyt kaatamalla vettä tule niskaan.

                   
                      ^^ Jesse oli koko ajan kauhea kyylä :D                     Joensuusta yhdeltä metsäpolulta              



Jessen kaikki matkat sujui lähes häkissä nukkuen, kuva hieman vääristä, että siellä olisi noin vähän tilaa, oikeasti sinne jää kivasti tilaa kun Jesse nukkuu eilen sitten leveile oikein kunnola.


 Kotona odotti yllätys, tilattu klipsipanta ihanalla nauhalla, hintakin oli postien kanssa vain 10,50e

PS. KAIKKI KUVAT OTETTU PUHELIMELLA, JOTEN LAATU EI OLE PARASTA LAATUA, MUTTA EI ANNETA SEN HAITATA, OLIN LAISKA KUVAAMAAN LOMALLA :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti