27.7.2015

Liebster Awards-haaste

Saatiin Tahma-Tassut-blogilta Liebster Awards-haaste.

"Liebster Awardin idea on uusien ja tuoreiden blogien löytäminen ja se, että pienimmätkin blogit saavat näkyvyyttä. Liebster Award annetaan bloggaajalta bloggaajalle." 

Säännöt:
1. Kiitä sinut nimennyttä bloggaajaa ja laita linkki hänen blogiinsa.
2. Vastaa sinut nimenneen bloggaajan 11 kysymykseen. 
3. Nimeä ja linkkaa 11 Liebster Awardin ansaitsevaa blogia, joilla on alle 200 seuraajaa. 
4. Keksi 11 uutta kysymystä nimitetyille.


1.Jos saisit 1000€ mihin käyttäisit sen?
- Jos pitäisi käyttää koko raha niin todennäköisesti osa menisi Jessen harrastus- / kisamaksuihin sekä hierontoihin, ja varmaankin jotain kivaa itselleni ostaisin esim. vaatteita ja syksyn tullen koulukirjoja jne. Mutta jos saisi laittaa säästöön niin osa menisi varmasti säästöönkin tulevaisuutta varten :)

2.Lemmikkisi parhaat ja huonoimmat puolet?

Huonot: Jesse on todella suojelevainen mua kohtaan ja epävarma muiden ihmisten kanssa (esim. ei anna kaikkien silittää itseään, esim. suurin osa miehistä),
Hyvät: Jesse on yleisluonteeltaan kyllä sopeutuvainen, eli voi matkustaa ja mennä/tulla oman mielen mukaan niin koira sopeutuu niihin tilanteisiin. Ei vaadi liikoja, että kestää helposti viikon ilman kunnon liikuntaa jos esim. olen kipeänä.

3.Jos sinulle tulisi jokin sairaus tai elämän tilanne menisi huonoksi niin pystyisitkö luopumaan lemmikistäsi, vai mitä tekisit?
- Varmasti pystyisin, todennäköisesti jompikumpi vanhemmistani ottaisi silloin koirani, jos esim. Jessestä olisi kyse silloin. Ja riippuen onko sairaus/elämäntilanne hetkittäinen vai lopun elämän ajan.

4.Millainen on teidän aktiivinen päivä?
Aamulla ulos, sitten allekirjoittanut lähtee kouluun. Koulun jälkeen allekirjoittanut tekee läksyt ja käyttää koiran lenkillä, jonka jälkeen treeneihin (siellä kaikki alku-/loppuveryttelyt) ja sitten illalla lenkille vielä. Tai sitten treenien tilalla on pitkä lenkki, mahdollisesti yhdistetty koulun jälkeen olevaan lenkkiin.

5.Jos saisit ilmaiseksi minkä vain eläimen niin minkä ottaisit?
- Koira. Sillä koira on lähimpänä sydäntä.

6.Paras harrastus laji?
- Agility. Jos puhutaan koiraharrastus lajeista. Samassa lajissa tulee käytettyä nopeutta, ketteryyttä sekä kestävyyttä, sillä räjähtämäinen n. 60s suoritus radalla tarvitaan kaikkea noita. Sekä omistajalta ja koiralta vaaditaan paljon. Myös agilityä on kiva treenata ja siinä on niin paljon harjoitus mahdollisuuksia.

7. Paras tapa viettää sade päivä?
- Viettää löhöillen sisällä koira kainalossa ja aktivoida koiraa jossain välissä aktivointileluilla ja -leikeillä.

8. Talvi vs kesä?
- Kesä, koska sää on lämpimäntä(!!??) ja muutenkin tykkään kesästä enemmän, kun voi uida ja grillailla jne. Myös talvella on liukasta ja aina joka talvi pitää kaatua sen takia. Kesällä myös on paljon helpompaa lähteä mm. retkeileen/vaeltamaan.

9. Katsotko mielummin paljon kuvia vai pitkän videon?
- Kuvia, mutta myös videon voisin katsoa jos aihe on kiintoisa ja toteutus on hyvä. 

10.Minne haluaisit matkustaa?
- Jos ilman koiraa niin jonnekkin lämpimään esim. Turkkiin tai Espanjaan. Jos koiran kanssa, niin jonnekkin päin suomea tekemään vaellusreissun/päivä retkiä joltain mökiltä tms.

11.Paras muisto? (kuvana tai teksinä)



 Tää kesä (-11) oli kyllä huikea, viikko mökkeiltiin Lauran, Ansku, Riikan sekä Riikan vanhempien kanssa yhdellä kivalla mökilla, mukana oli 4 koiraakin (Jesse, Nuffi kuvassa, sekä R koirat Arttu ja Ape)

Joka päivä oli jotain tekemistä koirien kanssa ja sää oli kiva koko viikon, ja koiratkin varmasti nautti tuosta viikosta, kun oli paljon kavereita. Ja sai melkein koko ajan olla vapaana. 
























En haasta ketään, mutta laitan kysymykset, jos joku haluaa tämän haasteen tehdä, vaikka aika monet sen varmasti jo tehneet jossain blogin historiassa.

1. Minkälainen on seuraava koirasi (rotu jne)?
2. Kevät vai syksy?
3. Mihin käyttäisit jos saisit 200e käyttöosi?
4. Kumman ottaisit mieluummin kilpikonnan vai hamsterin?
5. Mitä koiraharrastuslajia et haluaisi kokeilla koirasi/koiriesi kanssa, miksi?
6. Koirien määrä sinun laumassasi, mikä olisi maximi?
7. Miten ruokit koiraasi/koiriasi?
8. Koirasi lempilelu?
9. Palkaatko lelulla vai namilla, perustele.
10. Kuvaile koiraasi 7 adjektiivilla
11. Laita kuva koirastasi, tähän missä se on lempi puuhassaan.

Evon reissulta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti