25.9.2014

Blogi menossa remonttiin!

Lueskelin viime postaukseen (se missä kaipailin teidän vinkkejä) tulleita teidän vinkkejä, asioita ja muita kommentteja. Tosiaan nyt tulossa remontti, että ulkoasu+banneri muuttuu, myös samalla päivittelen kaikki sivut kohdille ja saatan tehdä jotain muutoksia niihin sisällöllisesti.

Olen päättänyt myös itseäni ottaa niskasta kiinni ja muokkailla kuvia vähintään picasessa, koska en omista kuvanmuokkauksen jaloja taitoja ainakaan kauheasti. Videoita pitäisi opetella edidoimaan, että niitä saisi tänne enemmän ja niitä saisi jos ois viel joku joka kuvausi meitä mahdollisesti :D
Mutta tässä tän viikon oon opiskellut ja opetellut muokkaamaan videoit ja kohta ne on alkeellisia siten,  että kehtaa niitä tännekin laittaa.
Mutta kirjoitusvirheitä pyrin vähentämään,  mutta en pysty välttämättä kaikkia, koska minulla on lukihäiriö, joka aiheuttaa rivien pomppimista ja mulla nyt lukion alussa se on tullut voimakkaammaksi kuin peruskoulussa.

Remontti tulee valmiiksi viimeistään tässä syysloman loppuun mennessä. Sivut varmaan tässä 1,5viikon sisällä, mutta ulkoasun muutos kestää hieman kauemmin!

Jessen kanssa ollaan vain lenkkeilty ja pidetty hauskaa. Agilitystä on 5 viikon tauko takana ja reilu viikko vielä edessä. Lokakuun alusta starttaamme uudessa ryhmässä ja sama koutsi tosin joka meillä oli kesän, niin on meillä talvi kauden kouluttamassa myös. Tavoitteena käydä viikottain lokakuusta joulukuun loppupuolelle asti treeneissä, ja myös muutamissa kisoissa ois tarkoitus käydä. Jouluna tulee varmaan 2-3viikon tauko agilitystä ja sen jälkeen taas treenaillaan huuhtikuun loppuun samassa ryhmässä, missä lokakuussa aloitellaan/aloiteltiin. Kisoissa tarkoitus käydä kevään aikana myös.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti