5.10.2014

Palailimme agilityn pariin n. 1,5 kuukauden tauon jälkeen!

Keskiviikkona n. 1,5kk tauon jälkeen oli agility treenit. Lyhyesti ilman kauheita stooreja, niin Jesse teki todella innokkaasti ja vauhdikkaasti, eli tainnut tauosta olla ollut hyötyä. Kontakteista tehtiin Aata ja Puomia. Myös huomasi, kun tehtiin kaks samantyylistä rataa, ero oli, että ensimmäisessä radassa mentiin kepit, ja sitten putki, mutta toisella kertaa ensin putki ja sitten vasta kepit ja ne oli ihan vierekkäin. Niin toisella kertaa Jesse tarjosi kolme kertaa putkeen keppejä D: Miten niin jääräpää? :D Valmentajakin sanoi, että terrierimäinen jäärä, joka kulki silloin keskisormi pystyssä :D

Torstaina oli jälleen arkitottistreenit, joissa tehtiin koirien ohitteluja, koirien pujottelua, luoksetuloa sekä paikkamakuuta. Kävin palkkaan 15s, 15s, 45s ja 15s. Loppuun kokeilin serkun reilu vuoden ikästä seefferiä. Yritin seisottaa ja juoksuttaa, mutta ei siitä oikein tullut, pikku paimen tarjosi istumista ja maahan menoa ja kaikkea siltä väliltä, mutta ei seisomista :D Loppuun sain leikittää isolla patukalla ja muuten löyty ihan eritavalla tota voimaa, verrattuna Jesseen. Treenien jälkeen osa lähti kotio päin ja osa porukasta taas suuntasi lenkille, me kuuluimme jälkimmäiseen porukkaan. Lenkille lähti 5 koirakkoa, niin hyvin siinä tuli vauhtia pellolla koirille. 1,5h lenkki ja sitä ennen n. 1h treenit niin väsyttivät pikku jätkänkin ihan kiitettävästi :)

Perjantaina käytiin pimeän illan tarjouksia katsomassa Pekan akvaariossa, sekä uudessa Animals Housessa. Löytyihän parit namipussit sieltä, muttei muuta ihmeempiä. Jesse sai tehdä lasin toiselta puolen tuttavuutta marsujen, hiirin ja lintujen kanssa tuttavuutta. Oli muute Jessen mielestä jännittäviä, niitä ois voinu tuijotella kauemminkin. Käärmettäkin Jesse pääsi haisteleen, kun hoitajalla sellainen oli kädessä ja kaulan ympärillä, mutta se ei ollut taas Jessen mielestä yhtä kiinnostava kuin esim. marsu.

Tässä parin viikon ajan ollaan treenattu jonkun tietyn esineen kiertämistä ja kohta se alkaa jo sujumaan. Pitäisi jalkojen välissä pujotteluakin treenata lisää. Ja syliin hyppäämis temppuja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti