30.10.2014

Sairastelua ja tulevasta viikonlopusta!

Koko viime viikon loppu ja tämän viikonalku on menty ihan pissareissuilla, syynä allekirjoittaneeseen iski kertakaikkiaan karmea flunssa kera korvatulehduksen ja silmätulehduksien. Ulkonakaan ei 15minuutin pissalenkkiä voinut olla, kun silmät oli heti punaiset. Nyt näyttää ainakin korvatulehduksen ja flunssan osalta paremmalta. Köhää on, kunto hieman vielä epävakaa ja silmät punoittavat vielä.

Koulukiireetkin painaa pitäisi opiskella innostuneesti englannin preesenssin ja muiden aikamuotojen kesto ja yleismuotoja, pitäis lukee äikän kurssiin liittyvä kirja. Hmm, no  ehkä voisi viikonloppuna tsempata myös sen osalta jos silmät olisivat paremmat, koska silmiä tulehduksen takia alkaa 5minuutin jälkeen särkeä kun luen jotain. Eihän siinä ajassa ehdi kuin 3-4 sivua lukeen... noh ehkä ens viikolla ollaan taas elävien kirjoissa!

Vaikka puolikipeä olin oli pakko raahautua hallille treeneihin, normilämpät ja treenit, no mentiin 3~4 esteen sarjoja ja niiden jälkeen palkka. Myös kontakteja ja keppejä otettiin enemmän nyt, kun itse en saanut juosta. Ekalla vuorolla Jesse oli sika, oli ihan varma että keppien ja hypyn jälkeen mennään puomille, ja minä taas väitin että me mennään hypylle päin joo ei.ajatukset kohdannut ihan. Toisella kerralla ajatukset pelas hyvin yhteen rataa mentiin pienissä osissa eteenpäin. Keppeille pitäis hakea varmuutta. Joskus pitäisi kahdeksi viikoksi lainata pekolaan avain, että keinua ja keppejä varsinkin pääsisi treenaan. Ja eihän ikinä haittaa myös pussi treenistä ole tai siitä että olisi tosi tosi kivaa eli putki rallia (:

Tulevana viikonloppuna on taas hurjasti aktiviteettiä Jesselle luvassa. Voin sen verran paljastaa että mahdollisesti kahdet mätsärit (ainakin yhdet! )ja ensimmäistä kertaa käydään porukalla kokeileen Hyvinkään koirauimalaa. Olisihan se mukavaa sillon tällöin käydä  ja energiaa kuluttamassa.

Tässä lähi aikoina on tullut paljo selailtua tulevia mätsäreitä, toko/agi möllejä sekä ihan aksa kisoja, ja yhdet tokokisat oon pannu merkille, jonne voisi mahdollisesti mennä jos saisin jonkun muun mukaan kisailemaan (:


Alempana listalla:
TOKO
- Lauantaina 20.12, tuomari Juha Kurtti (Jankk)

AGI
- Lauantaina 8.11 (Skromfo)
- Tiistai 11.11 (TAMSK) x2
- Sunnuntaina 14.12 (JANKK) x3 rataa

MÄTSÄRIT
- Lauantaina 1.11 Hyvinkää
- Sunnuntaina 2.11 Hml/ Renko
- Lauantaina 16.11 Urjala

Tokossa olisi kiva startata tutussa hallissa ja jollain kivalla tuomarilla, joka ei olisi liian ankara ja tietysti sellainen mistä Jesse tykkäisi, mutta kukapa tykkäämisestä etukäteen tietää? Olisi kiva saada edes ALO0 jos ei muuta, mutta ainakin ne viralliset ois korkattu, TOKOssa tuskin koskaan lähdetään kisailemaan edes AVOon syynä pääasiassa nouto, tua lelun kyllä ja oon palkannut sillain et tuo jo sivulle, mutta sitten alkaa tekeen sitö ettei tua mulle vaan jää metrin päähän "hähää mul on tää ", ja noutokapulaan koskee mielellään nenällään ja koskee, mahdollisesti nostaa sen mutta ei sen enempää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti