2.11.2014

Parit mätsärit ja käynti Hyvinkään koirauimalassa!

Lauantaina puoli kymmenen aikoihin hyppäsimme Jessen kanssa Sonjan kyytiin, ja huristelimme mätsäreihin Hyvinkäälle.

Paikalla oli paljon koiria, ilmoitin Jessen JHseen sekä Pieniin aikuisiin. Ensin ehdimmi käydä pienten aikuisten parikehässä vastassa meillä oli chihu. Jesse seiso hyvin ja ravas kans ihan ok'sti, sekä pöydällä oli kohtuu kivasti, ei pelännyt  tällä kertaa juurikaan, tosin tuomari vain pari kertaa silitti takapäätä. Saimme punaisen nauhan.

JHssa mentiin melki suoraan yksilöarvostelut ja siinä ensin pöydälle, missä piti näyttää hampaat, ja sitten tuomari teetätti kolmion ja edes takaisin.  Kaikkien mentyä, tipputti tuomari 4 pois ennen sijoituksia. Me kuuluimme niihin.

Jesse miettii altaaseen menoa 

Loppu aika chillailtiin ja käytin Jesseä ulkona pissalla. Nauhakehään ei edes ehditty kun piti sinne koirauimalaan lähteä, mikä harmitti. Koska nauhakehät pidettiin yhdessä kehässä vuorotellen. Jos ois ollu omassa kehässä niin oltais ehitykki (:

Ennen koirauimalaan menoa käytin Jessen tarpeillaan ja sitten mentiin, ensin vähän vaateita vähemmällä ja sukat pois ja koiralle noutahihna ja suihkuun. Jesse ei arvostanu oikein suihkussa käyntiä ennen uintia. Liivien laitto oli kans siltä kuin paskajäykälle ois laittanut.

Rampilta meni viidennen kerran jälkeen itse uimaan kun kehuin, ennen sitä piti vähän auttaa meneen siitä veteen. Uittaja totesi, myös ettei Jesse käytä täysillä takajalkoja uidessa. Lopussa hyppäs rampilta jo uimaan, kun oli kiire hakeen lelua. Tästä eteenpäin ois kiva kerran kuussa siellä käydä, ens kerral Nellikin varmaan pääsis mukaan.

Kiire (:

Tänään lähdimme iskäni kanssa Renkoon mätsäröimään. Mukana Jesse ja Nelli. Nelli pääsi isoihin ja Jesse monirotuisiin.

Ensin ole Jessen kehä, Jesse oli koko kehän "jeejee" päällä, eli innoissaan, ainoastaan silloin kun tuomari tuli ei ollut innoissaan, vähän pelkäsi tuomaria, mutta niin oisin minäkin kun ylhäältä tulee ja kumartuu vaan. Ravissa sai itsekkin ottaa vähän hölkällä, niin Jesse meni tosi hyvin. Saatiin punainen nauha. Punaisten kehässä meitä oli 5 vai 6 koirakkoa, Jesse meni siellä tosi kivasti kanssa ja meidät ohjattiin 2.sijalle eli tuloksena PUN 2!

Nelli oli kans aika riehakkaalla päällä kun oli superhaisevia herkkuja, joista Nelli tykkäsi. Seiso hyvin, eikä välittänyt että tuomari kopeloi häntä.  Ravi meni hyvin, vaihtoi peitsaukseksi kerran mutta sain nyppäämällä sen takaisin raviin, sininen nauha meille. Sinisissä oli 8 koirakkoa.
Seisominen ja ravi sujui nappiin. Meidät ohjattiin 2,sijalle eli tuloksena SIN 2, meille se oli jo voitto että Nelli käyttäytyi noin hyvin vaikka iskä oli kehän vierellä, sekä Nelli ravasi koko ajan sitä yhtä kertaa lukuunottamatta hienosti!

Lopussa lelukin oli kiva noutaa (:

2 kommenttia: