18.11.2014

Kahden viime viikonloput selostuksia :3

Viime viikonloppuna tuli taas tehtyä vaikka mitä.
Perjantaina suoraan koulusta tultuani äitini lähti heittään minua koiran sekä kamojen kera asemalle, josta suuntasimme ensin oikeaan junaan ja sitten Tamperetta kohti. Tampereella kaverini oli vastassa meitä. Kävelimme ruokapaikan kautta kaverilleni, jossa purin kamani ja söimme.
Sen jälkeen pieni lepotauko. Sen jälkeen lähdimme lenkille, ensin kiertelimme keskustassa, jonka jälkeen kävelimme Pyynikin näkötornille, josta metsän halki laskeuduimme taas alas. Mäkeä ylös, että alas, oli kauheata kävellä koko ajan lipsu askel tai liukastelin, hyvä etten ollut joka toisella askeleella kumossa. Tänä talvena on itselleni ensimmäisenä hankinta listalla nastat, mitkä voi aina laittaa lenkin ajaksi jalkaan. Kivaa oli uusissa lenkki maastoissa, Jesselläkin ihan uudet hajut ja maisemat ja olihan se myös itselleni kivaa vaihtelua. Illalla käytiin kanssa sellanen kiva 30minuutin pikku lenkki.

Lauantaina heräsimme ja aamutoimien jälkeen lähdimme aamulenkille, jonka jälkeen bussilla Raholaan, jossa näimme Annin kaverin ja hänen koiraansa. Käveltiin Villikosken koirapuistoon, ja sieltä takaisin, reilun tunnin viidyimme yhteensä puistossa ja matkoilla, Jesse ja Väinö-cockeri veti ihan satalasissa ja kiva, että ne tuli toimeen puistossa. Lopuksi mentiin Annin kaverin pihaan juoksuttamaan koiria ja vielä sielläkin ne jaksoi juosta ympäri pihaa, silloin ihmettelin että mistä noi koirat tota energiaa repii. Sen jälkeen lähdimme taas bussilla keskustaan ja Annin kämpille. Siellä ehdimme jonkun tunnin olla, kun lähdimme asemalle käveleen kamojen kanssa. Asemalla saimme lipun oston jälkeen mennä suoraan junaan. Juna oli todella täynnä ja ahdas. Lemmikkivaunussa oli vain 3 koirakkoa, ja paljon ihmisiä kenellä ei ollut edes lemmikkejä. Jesse torkkui istuma-asennossa koko juna matkan. Pakko sanoa, että Jessen kanssa on kiva matkustaa junassa otti rennosti, ensimmäinen kunnon kerta junassa itseasiassa perjantaina sillä. Bussissa taas istu ja ihmetteli aina.

Sunnuntaina vietimme iskäni kanssa ''laatuaikaa'' ja koirat sai olla pihalla kokopäivän. Iltapäivällä iskä heitti mut, kamat ja koiran äitille kaupunkiin.


Tänä viikonloppu otettiin rennosti iskällä, itse tein koulujuttuja, ja koirat sai olla ulkona ja maistella peuran luita. Muuten ei tehty mitään ihmeitä, leikittiin ja vähän perusasento treeniä Nellin kanssa tuli tehtyä. Sekä tuli hieman Nellin tassu karvoja lyhennettyä, korvatakut ja häntä takut kans leikkelin :D

     Junassa :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti