22.10.2014

Syysloman viettoa (:

1,5viikon syysloma oli ja meni. Nyt valmistaudutaan ensi viikon koulupäiviin jo.

Mitäs meidän syyslomaan kuului?
Paljon vapaana oloa sillä vietimmi melkein viikon isälläni yhdessä ja siihen päälle Jesse ilman minua muutaman yön lisää. Jesse sai nauttia sydämensä kyllyydestä maalaispojan elämästä. Lenkit mentiin pääosin vapaana metsässä ja pellolla. Muutama remmilenkki tuli tehtyä tielle päin.  Treenejä pääsi Nelli enemmän tekemään kuin Jesse.
Nellillä oli leikkifiilis (:

Viikko sitten sunnuntaina käytiin mätsärissä, molemmat pääsi mukaan menoon. Nelli vetskuihin ja Jesse x-rotuun ja JHseen. Tyytyväinen olin koirien käytökseen, eikä Jessekään pelännyt tuomaria kauheasti, tuloksena Jessen kanssa siis JH- ja PUN 3. Nelliä ei kiinnostanut kehän ulkopuolella mikään, mutta kehässä onneksi namit oli suurta herkkua.  Seisoi ihan hyvin ja ravasikin kivasti vaikka peitsaus oli herkässä.


 Palkinto kasa 

Alkuviikko koomailtiin, tai koirat sai koomailla, ja telmiä pihassa, kun itse tein töitä iskällä. Käytiin metässä kasaamassa puita, ja koirat tuli samalla metsään mukaan, mutta muuten oikeastaan ei olla tehty oikein mitään erikoista. Palloa potkittu ja paljon :D

Mitä treenirintamalle kuului lomalla?
Pääasiassa Nelli harjoitellut edelleen ravia pidempää pätkää, sekä seisomista ja sitten perusasentoa ollaan pääasiassa treenailtu, koska Nellin mielestä erittäin vinosti olisi niin paljon kivempi. Jesse taas piti "lomaa" pari lyhyttä treeniä tehtiin ja takapalkkana oli futis koska se sai Jessen tekeen ihan uudella vireellä. Seuraamista, liikkeestä maahan ja jalkojen välistä pujottelua. Viimeisimpään pitäisi miettiä miten saisi nopeemman temmon Jesselle siihen.

                 Syyslomalla mökillä :3

Syysloman viimeinen päivä meni Tuulosessa mätsärissä, jonne aluksi mun ei pitänyt mennä, mutta sitten iskä soittaa haluaisinko lähteä ja siinä tosiaan oli sellanen 15min aikaa kun iskä jo tuli hakeen, ja itse nousin silloin sängystä, kun iskä soitti.  No ilmosin itseni JHseen ja pieniin koiriin Jessen kanssa ja Nellin vetskuihin. Jessen molemmat kehät meni ihan ok'sti epäröi tuomari ekalla kertaa muttei toisella (sama tuomari JHssa ja pienillä aikuisilla). JHssa tultiin kolmansiksi ja pienissä aikuisissa SIN-, tosin seisotuksessa edellä olevaa koiraa seisotettiin väärin päin niin Jessen mielestä se oli erittäin kauheaa, josta hän päätti murista, joten keskustelimme kehässä hiukan murisemisesta. Nelli taas yllätti positiivisesti jakso juosta kivasti, ekan kerran kun mentiin kolmio peitsas koko ajan, mutta toisella yrityksellä ei. Seisotuskin sujui tuloksemme PUN 3. Kehästä monia nauratti kun Nelli kantoi suussaan ruusukkeen minkä oli saanut, onneks se osaa hellästi pitää kiinni eikä ala heti järsiin niitä.

Käytiin mätsärin jälkeen Tiiriön mustissa ja mirrissä, mentiin sisäkautta ylös, Nelliä pelotti kun näki rappuset, ja hissikin oli aika jännä, no ensimmäinen kerta hississä meni ihan hyvin, ja ikääkin vasta 10,5v (: Koirat sai tarjouksessa olevan luupaketin kotiin mukaansa lisänä (luupaketti oli 17cm luita 10kpl, 5e) ja koirat pääsivät vaa'alle,  Nelli oli 57,5kg ja Jesse 9,1kg tai 9,2kg, eli vähän Jessen paino noussut ja Nellillä pysynyt aikalailla samassa.

Palkinto kasa #2

Tää viikko otetaan rennosti, kun omistajalle saapui syysflunssa kylään.

Jesse otti rennosi kun mentiin mätsäriin! 

Rocky-dallu, Nelli ja Jesse (:

Jesse lähettää syysterveisiä lukijoille, 

Ajattelin loppuun mainita etten tiedä milloin tulee seuraava postaus pitkä putki hajosi, kone no ei ole rikki mutta ei suostu meneen nettiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti