25.9.2014

Mätsäriä ja arkea!

Palkinto kuva :3

Viime viikonloppu kului pääosin rentoutuen. Perjantai kului siinä, kun Nelli pääsi joutui pesulle ja turkinharjaukseen. Ehdittiin tosin onneksi perjantai iltana käymään pikku lenkki metsässä.

Lauantaina aamusta kävelin isolle tielle reilu kilsan, josta hyppäsimme Jennin ja Yatsi-belgin mukaan kohti hämeenlinnaa missä oli mätsäri. Osallistuin JHseen ja pieniin koiriin Jessen kanssa. Molemmat kehät meni hyvin, pelkäsi vielä tuomari. Saimme silti punaisen nauhan ja JHssa tulimme kolmanneksi. Ennen punaisten nauhakehää, pyysin yhtä tuttuamme tulla vain seisomaan pöydän viereen kun Jesse seisoskeli siinä. Jäykystyi pelkästään siitä, hetken kun tuttuni oli ollut siinä rentoutui ja antoi silittää hyvin ja katsoa hampaat, mutta hetikun mentiin peppua kohden jäykistyi jälleen.  Nauhakehässä olimme ensimmäisiä ja lunastimme paikan BIS kehään. BIS kehässä oli 6 koirakkoa joista 4 sijoitettiin,  me emme kuuluneet niihin tipuimme ensimmäisenä kehästä pois.

Illemmalla käytiin lenkki tietä pitkin, sitten pellon kautta soramontulle. Jesse sai juosta 8 kertaa ylösalas lelun perässä. Mäki oli pieni mutta suhkt. Jyrkkä.  Jesse tykkäsi.  Nelli sai muutaman kerran juosta (lue: hölkätä)  pienen mäen ylös. Vaikka mönkijät meni pellolla ohi ei haitannut Jesseä. Samoin Jesse meinasi lähteä lehmiä jahtan, kun lehmät innostuivat vähän juoksemaan (ilo spurtteja tms), mutta käskystä jätti huomioimatta. Ehkä ne korvat sittenkin on oikeesti tallella.

Sunnuntaina käytiin pikku lenkki pellolla ja sit muuten vain oltiin ja Nelli taas harjaukseen kun sillä on karvanlähtö. Illalla Jesse pääsi kanssa pesulle. Harmikseni kamerani akku oli loppu niin ei tullut syyskuvia :(
Jesse ja Yatsi-Belgi
  Alku viikko on oikeastaan mennyt pienillä lenkeillä sekä omistajan lukiessa tulevan viikon    koeviikkoon. Käytiin me tosin keskiviikkona heittään kiva pyörälenkki, mustin&mirrin kautta.
 Ja ollaan joka päivä harjoiteltu uutta kierrä temppua, eli Jesse kiertää jonkun tietyn esteen aina  oikealta puolen. Toinen mitä olemme alkaneet harjoittella niin merkkiä. Eli Jesse menee ''merkki''  käskystä merkin taakse. Harjoitellaan nyt ruutua varten vai missä tää nyt olikaan :D
    Jesse, Yatsi ja Nelli, Tässä huomaa tän, Nellin kiinnostuksen muita kohtaan xD

 Jesse lähettää lukijoille syysterveisiä!

Ainiin tiedotettiin tänään, että päästiin talven treeniryhmään. Onneksi jo 17.00 alkavaan ryhmään eikä vasta 20:30 missä viime vuonna oltiin. Siis ei siinä mitään jos menis johkin 09:30 tai 11.00 kouluun, muttakun meen kasiin, ja silloinkun menee myöhempään niin on kiva nukkua se 30min-1h pidempään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti