6.9.2014

30.8 Hämeenlinnan SHOW HAUN mätsäri

Viime viikonloppuna sunnuntaina olin molempien koirien kanssa mätsärissä. Nelli veteraaneissa ja Jesse pienissä aikuisissa. Nelli seisoi hyvin, mutta ravi meni puoliks peitsaten eli peitsaus oli tosi herkällä silloin. Pari kehässä Nellin kanssa meillä oli parina 13vuotias gorgi. Gorgi vei huimalla essintymisellä punaisen nauhan jolloin me saimme ihan ansaitusti sinisen. Sinisten kehässä koiria oli 4 vai 5 koirakkoa, mutta niistä vain yksi sijoittui, mikä oli outoa. Siniset voitti tuttuni 15v mäyräkoira.  Taisi samalla olla vanhin koira sinisissä. Punaisissa kanssa voitti vanhin koirakko. Jessellä oli kiva moodi päällä ravas ja seisoi kivasti. Pöydällä pelotti hieman mutta ei se mitään. Vastassa meillä oli whippet. Me saimme punaisen,  mutta en tiedä perusteluksi miksi. Punaisten kehässä koirakkoja oli 8 ja 3 sijoitettiin. Pari tuttuakin oli kehässä. Tuomari sijoitti koirat jonka jälkeen kiitti ja kätteli kaikkia.

Käytin molemmat koirat kuvissa ennen mätsäriä. Jessellä ei ollut ongelmaa hypätä kuvaustasalle, mutta Nelli joutui ottamaan parin askeleen vauhdit, että pääsi ylös. Kuvauksesta saatiin paljon herkkuja ja 1kg koiranmakkaraa esitteenä ja kiitokseksi siitä.  Mätsärin jälkeen kävelin koirien kanssa kotiin ja yritin Nelliä saada hissiin,  mutta löi jarrut pohjaan kun tajusi idean. Palkkailin siitä että oli ovella rauhallinen ja tuli muutaman kerran pari askelta eteenpäin.




    Jää tästä tuli tämmönen, mutta nauttikaa :D

Maanantaina käytiin 1,5h lenkillä Jessen kanssa. Ollaan tässä seuran kisojen jälkeen otettu rentoa meininkiä ilman agia. Kohta ois talven ryhmiin ilmouttautuminen, ajattelin sinne asti pitää taukoa. Eli siinä ois n. 1,5kk taukoa. Sen jälkeen treeenaillaan ja nostatellaan molempien kuntoa paremmaksi ja mahdollisesti kisoihin vielä ehdittäisiin loppuvuodesta, jos vaikka ensimmäinen LUVA saatais, ainakin toivoa saa. Sit ens keväänä vois kisailla taas vähän enemmän kuin viime keväänä, jos flunssa ei pitäis AINA kisaviikonloppuja kotona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti