17.7.2014

Tehotreeni viikko!

Veneilemässä :)

Tiistaina treenattiin tokoa iltasella, kun saimme seuraa treeneihin Sussu ja Linkki-bortsusta sekä Katjasta ja hänen aussie Lumosta. Käveltiin Sussun kanssa yhtä matkaa kentälle, jossa Katja meitä odottelikin jo.
Ensin leikitin Jesseä ja nostatin virettä. Häiriötä oli kerrakseen autoja meni ohi, kaksi koiraa sekä vieressä leikkivät lapset ja nuoriso.

Ensin otettiin seuraamista pari kivaa toistoa, sitten perusasentoja ja loppuun seuraamista taaksepäin ns. peruuttamalla, ongelmana Jessellä oli pysyä suorassa sivulla. Sen jälkeen tauko ja palkka leikittämällä,
tietysti palkkasin liikkeiden välissä namilla. Tauon jälkeen otin liikkeestä seis ja maahan pari kertaa,
seis sujui ongelmitta. Liikkeestä maahan, eka yritys oli hidas ja meni kauhealla viivellä maahan, josta en palkannut vaan otin uudelleen jolloin maahan meno oli kohtuullisen hyvä. Sen jälkeen otin muutamia temppuja väliin kuten peruuttamista mun edessä ei sivulla, kierimistä, kumartamista yms. Sen jälkeen koira vapaaksi ja parit luoksarit. Eka onnistui, toisella nousi kun sanoin Sussulle, jtn ja mainitsin nimen Jesse niin jätkä luuli että kutsuin sitä niin nousi. Käskin istuun ja pyysin luo. Tähän väliin on hyvä kun joku seuraa sun treenejä ja osaa antaa neuvoja, Sussu neuvoi, että kannattaisi palauttaa koira istuun eikä käskeä kaukaa istuun takaisin. Kolmannella kerralla täydellinen luoksari. Siihen oli hyvä lopettaa ja leikitin ja heittelin hetken aikaa lelua, josta kerran meinasi lähteä pallon perään, jota lapset potkivat.
Pakko sanoa, että maailman voittajasta on pakko ostaa jonkunlainen noutokapula,
 että voi jotain uutta ottaa ja olisihan se ruutuakin kiva päästä treenaan pitkästä aikaa (:

Jessen peti iskällä. Vähän laatu pissii...

Keskiviikkona oli jälleen meidän viikottainen agility. Teemana esteiden ohituksen, eli ei mentykään, joka esteelle mikä oli hollilla vaan mentiin siitä seuraavalle esteelle. Jesse meni kivasti kokonaisuudessa ja en jaksa kauhean pitkästi selittää. Kepit suju ällistyttävän hyvin ja haki hyvin, mutta heti jos olin kauempana takana kuin metrin, se hidasti paljon sen menoa. Muuten aika simppeliä ja ihan ok vaihtia säähän verrattuna. Loppuun menin hihnan kanssa tekeen keinua sivummalle. Tehtiin joku 3 toistoa namittamalla ja pari kertaa sillain et sillo sai namin. Jos oli hihnassa ei mitään ongelmaa, mutta jos ei ollut, kun kokeilin kerran niin ei mennyt siihen. No pitää jatkaa vaan treenailua hitaasti mutta varmasti. Ensi viikolla ois parempi jos ois taas radan yhteydes niin ennen keinua palkka, keinun jälkeen ja keinulla sekä lopus palkka :)

Tänään mentiin pitkästä aikaa treeniporukkamme treeneihin mukaan, yhteensä porukkaa oli 8 koirakkoa,
eli ihan kivasti :) Ensin tehtiin pujottelua, ja Jesse oli kauhean pätevä kontakti pysy hyvin kun oli meidän vuoro pujotella, ja kontakti pysy myös silloin, kun oli muiden vuoro pujotella. Sen jälkeen otin kolmisen kertaa hyppyä. Ongelmana oli taas se, että lopussa se ennakoi perusasennon...
Sen jälkeen tehtiin paikkamakuu, jossa otin n. 1min -> kävin palkkaan, sitten kului n. 45s niin jesse nousi, kävin palauttaa maahan, sen jälkeen kävelin 15m päähän ja kävelin takas ->palkkaan. Sen jälkeen n. 45s pätkä, palkka ja luvan kans sivulle ja isot kehut :3 Sen jälkeen otettiin yks hyvä luoksari, jonka jälkeen heittelin Jesselle vähän palloa palkaksi ja loppu riehuttamikseksi. Kokonaisuudessa ihan hyvät treenit, vaikka oli näin lämmin.

Viikonloppua odottelen innolla lauantaina olisi tiedoissa reissu lahteen karhutestiin, josta tottakai tulossa oma postaus ja sitten sunnuntaina mahdollisesti molempien tai vain Nellin kanssa mennään treffaan Yatzi-belgipentua :)
    Tässä treenien lopputulos -> väsynyt ja onnellinen koira, joka vikisee, kun taitaa nähdä makeaa unta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti