8.7.2014

Agirotu 2014

Odotukset eivät olleet korkealla, koska ekat ulkokisat, ja näin ''isot'' kisat. Tyytyväinen oisin ollu jos radan pääsisi loppuun asti ja mahdollisesti yhen tai pari tulosta olisi saanut, mutta ei niin ei.

Eka rata lähti sillä, että Jesse lähti haahuilemaan muualle, no sen jälkeen, kun sain siihen kontaktia niin päästiin suhk. kivalla etemisellä esteelle numero 11, joka oli keinu. Sieltä lujaa yli, tehden lentokeinun. Siinä itse vähän hämähdin, kun ei ole ikinä vauhdin kanssa ongelmia ollut keinulla, joten en tajunnut ottaa keinua enään uudelleen vaan mentiin rata loppuun. Sinänsä olisi pitänyt ottaa, koska sen jälkeen kaikki radat loppu siihen, kun päästiin keinulle. Ei menny vaikka kuinka houkuttelin. Oikeastaan kaikki radat oli kivoja ja meidän olisi pitänyt päästä ne alusta loppuun, mutta lauantain toisella radalla meni niin kauan tosi hyvin, kunnes keinulle päästiin.

Sunnuntain nuorten rata meni muuten hyvin, paitsi Jesse luuli jo puomiakin keinuksi, sinne sain houkuteltua sen, mutta keinulle sitten en enään saanut. Toisella radalla sunnuntaina no ei päästy edes lähteen, koska äiti tuli justiinsa siihen radan reunaan, no minnekkös se koira meni... Voisin sanoa, että pikkuisen ketuttaa koko kisat ihan rehellisesti. Eniten harmittaa myös se, että ei ollut keinua missä oisin esim. kisapaikalla voinut palkata sitä siitä, kun harkka alueella oli vain 2 hyppyä ja sellaisia alueita oli 3 vai 4 kpl. No ehkä tästä leuka ylös ja eteenpäin. Keinu pilas meijän kisat nyt kyllä ihan totaallisesti. Mutta kyllä sitten muiden E-hkklaisten suorituksia tuli katteltua ja ihailtua :)

Ainoastaan mihin oon tyytyväinen oon keppeihin. Kolmella radalla täydelliset kepit <3 No muuta positiivistä en sit löydätkään radalta. Mutta radan ulkopuolella Jesse oli oikein mahti haki kontaktia suhk. kivasti sekä osasi käyttäytyä. No nyt tiiän mitä treenataan KONTAKTEJA JA PALJON. 15.7 ois kisat Tampereella, mutta en taida uskaltaa sinne lähteä, kun ei yhdessä treenikerrassa saa kontakteja (keinua) kuntoon. Joten seuraavat kisat on todennäköisesti vasta elokuussa.

Jesselle ostin agirodusta viilennysmanttelin, joka pääsi siellä heti käyttöön, ainakin siellä oli hyvä ja toimiva :)

2 kommenttia:

  1. Ainakin sunnuntaina agirotu paikalla oli keinu..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu siinä sivussa oli lauantaina näin, mutta siinä oli ympärillä porukkaa ja se ei ollut niinku harjotus esteenä, niin en silloin viittiny ottaa sitä, ja sunnuntaina en ite ainakaan löytäny :o No tänään otettiin treeneissä sitä. Pelko keinua kohtaan on vielä, mutta menee namin avulla kivasti jo keinulle.

      Poista