12.7.2014

Agilitytreenit 9.7.-14

Keskiviiikkna oltiin aksaamassa, ja meidän onneksi rataamme kuului sekä puomi, että keinu.
Ekalla pienellä radan pätkällä puomi oli pelottava niin kauan, kun Jesse tajusi, että se onkin puomi eikä keinu niin vauhtia tuli hieman lisää. Keinua vältteli, mutta namittamalla saatiin meneen se hienosti se ja sen jälkeen sanoin Jesselle ''Ei se sen vaikeempi ole Jesse :3''. No muuten ekalla radan pätkällä meni ihan kivasti vauhtia oli kiitettevästi siihen katsottuna, että ulkona oli +28 astetta. Hyvä fiilis jäi jo ekasta radan pätkästä intoa tehdä, ja vauhtia kivasti vaikka sää varmasti verotti myös osansa.

Toisella radan pätkällä ei muuta ihmeempiä ollut kuin se, että puomi oli huomattavasti vauhdikkaampi, mutta keinu yhtähidas ja mentiin namittamalla. Pari mutkaa oli radalla, mutta selvittiin niistä, mutta Jesse teki aika isohkon kaarroksen niissä kohtaa. Tosin keinu pelon voittamiseen täysin saattaa mennä aikaa, jonkun verran, mutta toivon, että saataisiin se kivaan kuntoon elokuun loppuun mennessä.

Viimeisessä radan pätkässä meno meillä oli aika samanlaista kuin edellisissä. Jokaisessa radan pätkässä Jesse oli tosi huippu, osas mennä loppuun kepeilläkin, vaikka ite ''jäi'' jälkeen tai vaikka menin edelle.
Putkiin meni kivasti sekä namittelin aika paljon Jesseä eilen, joskus joka toisen esteen jälkeen, tai esim. kepeilläkin tein, että ensin palkkasin ekassa välissä ja lopussa, yhellä kertaa vaan lopussa, yhessä taas vaan keskellä keppejä. Rimat oli ihan matalalla eli 15cm, en nää mitään järkeä näin kuumalla korkeampia hypyttää, kun niissä meillä ei ole ongelmia, niinkuin koutsikin sanoi, että hyvä pitää suhk matalalla kaikilla rimat tänään sään takia. Jokaisessa tauolla Jesse sai Agirodusta ostetun viilennysmanttelin päälle, joka viilensi sen oloa hiukan. Ja käytiin ennen treenejä ja treenien jälkeen reilu 15minuutin lämmittely- ja jäähdyttelylenkki.


1 kommentti:

  1. Mun blogissa on koira-aiheinen arvonta, josta voi voittaa dummyn ja koiran nameja. Jos tälläinen palkinto kiinnostaa käy tsekkaamassa tästä .

    VastaaPoista