1.7.2014

Forssa KR 28.06.2014

Lauantaina itse ''korkkasin'' viralliset kehät. En omien koirien kanssa vaan vakkari handlattavan bordercollie uroksen ''Artun'' kanssa. Minulle ensimmäiset näyttelyt koiralle viidennet. Oltiin hyvissä ajoin paikalla kehän vieressä jo n. 09.30 ja kehä alkaisi klo 10.00, jossa ensin australiankarjakoirat ja australiankelpiet. Ja bortsut n. 10.30. Itseäni ei kauheasti hermostuttanut ennen kehään eikä kehässä, mikä oli hyvä juttu. Ensin meni kaikki AVO urokset kehään, joita oli Artun lisäksi kaksi. Ensin seisotettiin ja sitten ravattiin 2 vai 3 kertaa kehä ympäri, Arttu seiso kivasti, mutta ravi onnistui puoliksi. Vähän oli herkässä laukkaaminen (aika monella koiralla, mitä kattelin botrsuissa ja aikasemmissa roduissa). Sitten oli yksilöarvostelun aika, jossa Arttu oli ensimmäinen. Antoi hyvin katsoa ja tutkia itsensä. Ja itse en joutunut paniikkiin englanninkielen taitojeni kanssa :D Arttu sai EHn, ja kaksi muuta AVO-urosta saivat ERIn, joten olimme EH3.

Arttun tulos siis AVO EH3
Arvostelu: Raskas uros, hyvä pää, korvat eivät ole korrektit, raskaat luut,
hyvä turkki, liikkuu ahtaasti takaa, vaaleat silmät.

Itse olen tyytyväinen Arttuun, tietysti ravi olisi voinut mennä ilman laukkaamista, mutta hyvä näin ensikerraksi, kun esitin Artun virallisissa, sekä arvostelu oli hyvä. Ahtaat liikkeet tiesimme Artun om. kanssa. Syksyllä varmaan seuraavan kerran kehiin :)


Mutta eihän yhdestäkään näyttelystä sovi lähteä ilman tuliaisia. Jesselle lähti savustettuja naudan luita pari kipaletta, sekä 10eurolla viisi eri hauhaun herkkupussi eli 2e/kpl, mitkä on normaalisti kaupoissa 2,90e/kpl vai 3,30e/kpl. Nyt on taas vähä herkkuja koirille, sekä Nelli saa oman savustetun luun myöhemmin, kun meen iskälle :) Seuraavasta näyttelystä minne meen esittään jonkun tai vaan turisteileen ei oo tietoa.

Seuraavaa postausta tulossa loppuviikosta, jossa infoa keskiviikon ja torstain mahdollisista treeneistä ja tulevasta (: Itse yritän tässä flunssasta ja kuumesta parantua tulevaan viikonloppuun (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti