13.6.2014

Infoa tulevasta!

Mistäs sitä aloittaisin tässä informoimaan...

Varmaan siitä, että en ensi vuonna opiskele Kannuksessa vaan ihan Hämeenlinnan Lyseon lukiossa. Kannuksen pääsykokeesta sain 8 pistettä ja yhteispisteet oli 40 pistettä ja alin hyväksytty pistemäärä kannukseen päässeellä on ollut 42. Eli 10 pistettä olisi pitänyt tulla pääsykokeesta, että olisin päässyt ja Kannus ykköshakutoiveena tietenkin olisi pitänyt olla, mutta minullahan se oli vasta toisena.
Mutta toisaalta se ei minua harmita, kun mulle oli jo silloin, kun valinnat tehtiin, että ihan sama kumpaan pääsen. Mutta nyt vielä lomaillaan ja maanantaina pitääkin käydä tekeen ainavalinta-kortti lukiolla sekä tekeen syksyn lukkari/lukkarit?
Tähän väliin en viitsi vielä alkaa kertomaan unelmia/suunnitelmia mitä minulla on lukion jälkeen, koska siihen on ainakin se kolme vuotta vielä. Tosin en tiedä itsekkään teenkö lukion kolmessa vuodessa, kolmessa ja puolessa vuodessa vai neljässä. Kolmeen ainakin tähtään :)

Toinen informaation aihe minulla on se, että aion pitää bloggaus tauon täällä blogissa. Ajattelin, että heinäkuun ekalla viikolla palailisin tähän blogin kirjoittamisen ihmeelliseen maailmaan takaisin. Ja kertoilisin asioita mitä ollaan tauon aikana ehditty tekemään. Toinen juttu on se pystynkö oleen niin kauan irti bloggaamisesta,
ken tietää :D Pari postausta minulla on ''valmiina'' jo sille ajalle, ette te lukija kyllästy hiljaisuuteen. Voisin paljastaa vaikka ne, mutta ne tulee jotenkin aika tasasin väliajoin tänne. Ensimmäinen postaus on 30 faktaa minusta, jotka koskettavat tulevaisuutta, nykyhetkeä ja mennyttä aikaa, toinen postaus on perus kuvapostaus meidän kesäfiilistelyistä ja viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä on ''Millainen koira sopii harrastuskoiraksi & harrastuskoiran valinta?''. Minulla on myös yksi erikoispostaus kirjoitus vaiheessa, mutta epäilen, että sen tässä tauon aikana julkaisisin.

Mutta kuitenkin mielellään otan kommenttia kaikesta kommentti boksiin ja lukijat, teidän postaus ehdotuksia haluaisin kuulla myös, tehä näitä luette kanssa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti