1.1.2016

2015 vuoden tavoitteet

Jesse

2 LUVAa 1. luokasta ja nousu 2. luokkaan (Agility)
- Ei täyttynyt tavoite, käytiin me yhdet kisat tammikuussa, sitten säästettiin rahoja keväällä. Kesä/alkusyksy oli treenitaukoa kokonaan, ja lopputalvesta taas, en viitsinyt hieman kesken loppukauden lähteä kisailemaan sillä emme välttämättä olisi olleet täysin kisakunnossa. Parempi lähteä ensi vuonna kisavalmiilla koiralla. Nyt varsinkin, kun pakka alkaa oikeasti pysymään kasassa. Kiinnostus on mussa ja esteissä, ei maassa hajujen perässä. Kaikki esteet sujuu todella hyvin. Kepit mennyt vuodessa PALJON eteenpäin, samoin pussi ja kaikki kontaktit. Keinu on ainut, mitä pitää oikeasti kunnolla treenata.

Möllitokoilua, 1. viralliset tokokisat (?)
Eipä käyty kummassakaan. Kerran piti mennä mökkitokoileen, mutta kyyti peruuntui aivan viime hetkellä. Nyt meillä toko on sellasta, että jos treenataan porukalla niin tehdään jotain, mutta ei niin tavoitteellisesti kuin ennen. Päätavoitteet meillä on agilitykentillä :)

Susitesti
Parit testit katoin, mutta liian kaukana näin autottomana. Mutta ensi vuonna sitten, koska allekirjoittanut saa ajokortin loppukesästä niin eiköhän sitten ensi vuonna onnistu!

Päivän vaellusreissu / Yhden yön vaellus
Kerran käytiin Toukokuussa Evolla yhden päivän verran retkeilemässä. Mutta vaikka porukalla yritettiin syksyllä järjestään niin ei saatu mitenkään aikatauluja sopimaan keskenään. Ja talven / sateisen syksyn tullessa ei enään ollut edes innostusta lähteä. Ensi vuodelle on jo suunnitelmia, kunhan vain toteutuisi! 

Pysyä terveenä ja pitää hauskaa
Ei mitään ihmeellistä Jessellä ole ollut. Kerran käytiin korvia näyttämässä, epäiltiin korvatulehdusta, mutta epäily olikin turha, kun ei mitään löytynyt korvista. Muuten Jesse ollut tosi terve, vaikka välillä masu sekaisin ollutkin. Hauskaa meillä on ollut, sillä agilityssä meno jatkunut syksystä asti sillain, että  Jesse on aina kauhean hilpeällä päällä, kesä vietettiin rennosti ja nautittiin kesästä, jonka takia kesä oli aika treenitön. 


2015 vuoden kohokohtia oli keväällä päiväreissu kaveriporukalla Evolle, sekä reissu asuntoautolla Itä-Suomeen, Myös vuoteemme kuului uimista, lenkkeilyä ja tietysti treenaamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti