7.6.2015

Mätsäröintiä

Koko viikonloppu kului taas vauhdilla lauantaina mätsäröitiin Hangasniemessä ja tänään sunnuntaina mätsäröitiin Vuorentaan koululla. Launtaina SIN 3 tulos ja sunnuntaina SIN - ja ''JH2''.

Lauantaina Jesse meni ihan ok vielä, ja anto tuomarin ihan hyvin koskea siihen verrattuna että tuomarina oli mies. Ja seisotus meni tosi hyvin. Liike ihan jees, mutta Jesselle on toi tapa jäänyt jostain et korvia ei voi pitää normaalisti vaan sillain, että näyttään mahdollisimman hakatulta tai surulliselta. Ihan tyytyväinen oon lauantain suoriutumiseen ja tulokseen.

Sunnuntaina mentiin suhk. aikaisin paikalle ja ilmoitin Jessen pieniin ja JHseen, molemmis seiso hyvin, mutta väisti TODELLA paljon tuomaria, liike samaa, mutta ahdisti selvästi, jonka takia korvat luimussa. Ainoa mikä oli hyvä asia, että vaikka väisti niin ei näytellyt kaunista purukalustoa kuitenkaan. Taidetaan nyt treenata kotona paljon tuota tutkimista, katotaan hampaat jne. Parit mätsärit tässä on vielä luvassa, jonka jälkeen treenataan ahkerasti kotona ja sitten syksymmällä mätsäreihin, kun tähän lähelle tulee mätsäreitä. JHssa taas oli viisi kisaajaa joista kaksi oli ykkösiä ja loput kolme kakkosia.

Ensi viikonloppuna sitten itse vietän lauantain viettiseminaarissa, jos saisi Jesselle jtn vinkkejä sieltä sekä sunnuntaina menemmän taas mätsäröimään Hämeenlinnaan. Sitten loppukuusta ei olekkaan mitään erikoista meillä. Heinäkuussa tosin lähdetään reissuun, mutta siitä lähempänä sitten enemmän.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti