11.6.2015

Hieroja 8.6

Maanantaina käytin Jessen hierojalla, tarkoituksena katsoa lantiota tarkemmin, että löytyykö jumia tai kireyttä, mitä eläinfysioterapeutti epäili huuhti-toukokuun vaihteessa, kun Jesse kävi siellä hoidossa.

Aluksi Jesse oli hämmentynyt ja sitä mieltä, ettei nyt tasan häneen kosketa, mutta hetken hieroja namitti ja pyysi muutamia temppuja ja silitteli niin lämpesi Jessekin idealle. Kyljelleen saatuaan Jesse yritti kerran aina ylös (kun vaihdettiin aina puolta, eli kaksi kertaa vain yritti ylös), muuten se makasi ihan hyvin, vaikka ei ihan täysin rentoutunut, mutta kuitenkin niin että pystyi hieromaan. Niska ja etujalat ei ollut jumissa, vasen niskan puoli hieman kireämpi kuin oikea, muttei jumissa kuitenkaan. Oikeastaan koko vasen puoli oli kauttaaltaan hieman kovempi/kireämpi kuin oikea puoli, muttei kuitenkaan jumissa.

Takapään Jesse antoi tosi hyvin hieroa, ja lopputuloksena, että lantio siis oli jumissa vähän, muuten paikat oli auki, vaikka toinen puoli oli toista puolta kireämpi mutta ei kuitenkaan jumissa asti, mikä on ihan hyvä juttu, ettei jumeja sen enempää löytynyt. Kuukauden päästä varmaankin Jesse pääsee jo uudelleen hierottavaksi, eli varmaan aika pian meijän reissun jälkeen, kun sieltä kotiudumme 5.7. Niin varmaan sillä seuraavan viikolla, ei varmaan heti maanantaina, mutta jos sitten tiistaina tai loppuviikosta.

Tiistaina Jesse on pääasiassa ollut pihassa kiinni ja saanut syödä lihasta luutaan ja hyvin nähtävästi maistui Jesselle, koska se oli sen aamupala. Illalla sitten saa vielä jotain ruokaa. Eilen ja tänään Jesse on päässyt olemaan vähän pihalla vapaana, muttei kauheasti, koska Jesse ei todellakaan ole Nellin tapainen. Nelli sai olla pihassa vapaana ja pysy siinä, eikä menny koko aikaa joku lelu suussa ympäri tonttia tai ei lähtenyt navetan taakse etsimään pasko kasoja. Jesse taas mennä viipottaa koko ajan, ei sitten yhtään osaa olla aloillaan, ellei joku oo sen kanssa pihalla koko ajan. Tosin ei se mua haittaa jos se pistää menemään sen aikaa, kun saa olla pihalla, mutta nyt pitäisi pitää vähän levolla sitä hieronnan takia.

Keskiviikkona ja torstaina tehtiin pientä seuruu treeniä pallopalkalla, saatiin yksi pieni videokin vaivalla otettua! Jesse tekee sillä mielestäni todella kivasti, joskus tuntuu edistävän ja olevan kauhean ''lennossa'' koko ajan :D Mutta video tulee toivottavasti ensi postaukseen, koska tähän sitä en saa laitettua, kun laitteet takkuilee.
Seuruun lisäksi ollaan tehty paljon luoksetulo treeniä sekä jääviä seiso/maahan, jos tuon vireen saisi pihasta treenikentälle vielä niin (y).




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti