22.12.2014

Tavoitteet 2014, mitä on saavutettu ja mitä ei?

Tämän vuoden tavoitteet: 

Nelli
- Mätsäsäreissä käyntejä 5 vähintään, sekä yhdessä niistä sijoitus: 
- 9 mätsärissä käyty ja sijoituttu on ainakin 4 mätsärissä. Tavoite toteutunut siis!

- Saada paino pysymään alle 58kg: 
- Tämä toteunut hyvin silloin, kun turkki lähti paino taisi olla alle 57kg ja nyt, kun turkki kasvanut takaisin painoa on noin 57,2kg. Tavoite toteutettu.

- Opetella vuoden aikana 2 uutta temppua:
- Eipä olla taidettu mitään uutta opetella, eli ei toteutunut tämä tavoite.

Jos ei TM (tunnistusmerkitä) niin sitten Nellille kesäksi uusi tyyli, mutta jos TM niin sitten näyttely:
- Ei käyty siruttamassa Nelliä, joten kesällä lähti ekaa kertaa turkki lyhyeksi, taisi olla ensimmäinen kesä, josta Nelli nautti kunnolla, kun pääsi uimaan paljon enemmän. Mutta tämäkin toive toteutui!

- Pysyä terveenä ja kunnossa muutenkin:
- Alkukeväästä käytiin 10v perustarkastuksessa, sekä rokotuksella. Kaikki oli silloin ok. Ja nyt joulukuussa tavoite meni pieleen josta tulossa postaus.

   Innolla odotamme jäitä :3

Jesse
- Agissa möllejä lisää sekä kisauran korkkaus:
- Alkuvuodesta käytiin yhdessä epiksissä ja sitten AGIrodussa kisattiin epävirallisena myös pari rataa. Myös virallisissa ollaan koko vuoden aikana käyty yhteensä 12 rataa juoksemassa, joista yksi 0 ja yks yliaika 0, pari 5, kerran 10 ja  7 kertaa HYL. Eli tää tavoite täyttynyt erinomaisesti. (EKA LUVAkin tuli!)

- Tokossa mölleissä ALO 2 tai ALO 1, <- tässä päätavoite,
   mutta lisänä JOS om. innostuu niin tokossa kisauran korkkaus:
- Mölleissä käytiin kaksi kertaa toisesta ALO 3 ja toisesta ALO 1. Ihan tyytyväinen on nykyään tuon työntekoon, ja tekee myös palkatta ihan hyvin, mutta niihin liikkeisiin, mitkä ei ole meidän vahvuuksia tai tuo inhoaa niitä niin niitä pitäisi saada paljon enemmän tuohon ''Jeejee'' modeemille. Kisoihin ei menty tänä vuonna vielä. Ehkä se on ensi vuodelle hyvä tavoite? 
- Hierojalla käyntejä 1-2 kertaa ellei enemmän:
- 2 kertaa kävi hierojalla. Ensimmäinen kerta oli leikkauksen parantumisen jälkeen ja toinen oli ennen joulutaukoa. Eli tavoite toteutunut. 
KOKEILLA rallytokoa!  (Ehdottamasti haluaisin itse kokeilla, mutta ehkä ensin tutustun netin kautta kys. lajiin):
- Piti mennä kokeileen kerran päivän tutustumiseen, mutta olikin mätsäri samana päivänä + olin unohtanut koko rallytoko tutustumisen :D Mutta itse olen hieman selvitellut ja tutustunut netissä lajiin. Eli ei toteutunut tämä tavoite. 

- Ehkä sellainen ''arkikäytökseen'' liittyvä tavoite, mutta että voitaisiin olla milloin vain narttujen kanssa niin, että Jesse vois olla normaalisti, ettei liikaa kiinnoistuis narttukoirista:
- Nykyään aika hyvin keskittyy tokoon/agiin/muhun eikä anna nartun viedä huomiota, mutta esimerkiksi toisen uroksen tullessa jolloin Jesse on hihnassa, mutta ei treenata eikä mitään vaan vaikka lenkillä juttelen jonkun koiranomistajan kanssa ja hänellä on narttukoira, jonka kanssa Jesse on leikkinyt ja sitten siihen tulee toinen uros niin sille toiselle urokselle pitää sitten alkaa murista ja ''machoilla''. Periaatteessa toteutunut tavoite!

- Pysyä kunnossa ja terveenä <- tärkein toive: 
- Jesse on pysyny kunnossa ihan, alkuvuodesta se oli noin 5 päivää ''oksennustaudissa'', eli tuli molemmista päistä ulos. Mutta onneksi sen jälkeen meni ohi. Eikä muuten mitään ole ollut. Eli tavoite toteutunut!

- Luustokuvat:
- Maaliskuussa käytiin Eläinystäväsi lääkäriasemalla Juha Kallion luona kuvauttamassa Jesse. Tutkittiin kerralla lonkat, kyynäreet, polvet, olat ja selkä. Kaikki oli melkein priimaa. Lonkat B/B, Kyynäret&polvet 0/0, selkä ja olat oli puhtaita. Tavoite toteutunut kun kuvattiin koira. 

- Kastrointi:
- Huuhtikuussa Jesse leikattiin, joten tämäkin tavoite toteutui.

- Noudon alkeita:
- No ollaan me pitoharjoituksia ja yritetty tehdä kapulasta kiva juttu, koskee mielellään siihen ja tökkii, mutta ei ota suuhun kunnolla, nostaa maasta käteen välillä kapulaa myös. Ei ei toteutunut tavoite, niin kesken tuo perusteellinen noudon opettelu.

- Reissu Lappiin:
- Onnistui ja reissu meni hyvin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti