20.12.2014

Linkityt blogit TOP4

Linkutettujä blogeja tuli 24 kappaletta, joista valitsin NELJÄ parasta.
Neljä parasta saa pienen esittelyn täällä ja myöskin palautetta :)

4. 
Blogi kertoo n. 3,5 vuotiaasta Suomenlapinkoira Deliasta ja n, vuoden ikäisestä australianpaimenkoira Hyrrästä. Heidän harrastuksiin kuuluu toko, rally-toko ja agility. 

Blogin banneri on aika tavallinen, pyöreät ''ikkunat'' on ihan kivat sekä molemmilla sivussa samantyylinen ''pallokuva'' :D Blogin nimiä on selkeä, mutta ehkä joku omaperäisempi olisi parempi? Kuvia postauksissa on paljon, ja laadultaan ne on hyviä. Myöskin postaustahti on tosi hyvä, sillä blogissa tulee nyt noin joka viikko postaus, aiemmin tullut noin 2 viikon välein. Kirjoitusasu on selkeä ja hyvä, tekstejä on kiva lukea, kun virheitä ei ole!

3. 

Blogin päätähtenä esiintyy n. 10 viikon ikäinen gorgi pentu, nimeltään Frodo. Myös mukana menossa on beaglet Kössi,  Hippu ja Lilli.  Blogissa kerrotaan, että sitten, kun Frodo kasvaa ja on kuvautettu yms, hänen kanssaan olisi tarkoitus alkaa harrastella mahd. näyttelyt, toko, rally-toko. Innolla itsekkin odottelen mikä laji osoittautuu Frodolle ja hänen omistajalle ns. omaksi lajikseen :3

Blogin banneri on erittäin selkeä, hillitty ja hyvä. Blogilla on myös hieman erikoisempi kuin yleensä nähdään blogeissa. Kirjoitustyyli on selkeää ja siten postauksia on helppo lukea. Kuvia on paljon blogissa, jotka ovat laadultaan hyviä. Postaustahti on todella hyvä, sillä postauksia tulee noin 2 tai 3 postausta per/viikko suunnilleen! 
2. 

Pinserimäistä blogissa esiintyy n. 2-vuotias kääpiöpinseri narttu Helmi. 
Helmin harrastuksiin kuuluu näyttelyt sekä agility. 

Helmin, että kirjoittajan sivut ovat selkeät ja eikä niissä ole turhaa tietoa. Banneri on todella omalaatuinen ja hieno! Käytetty ''tyttömäistä'' väriä ja toisessa kuvassa myös ''kruunu/tiara'' päässä :D Postaustahti ihan ok, noin postaus/viikko, joskus useammin. Myös ''erikoispostauksia'' löytyy, 
mm. dobosta, ruokinnasta. Postaustahti saisi olla hieman tiheämpi, koska nyt blogissa tulee postauksia noin 1/viikko.


1. 
                                                          Koiria maalta!

Koiria maalta -blogissa esiintyy neljä sekarotuista koiraa Tuikku, Maisa, Klaara ja Popi. Postauksia on paljon erityylisiä. Nelikon harrastukset ovat veto/valjakkourheilu, dobo, rally-toko ja jäljestys, joten kyseisistä lajeista on postauksia ja tulee varmasti lisää postauksia blogissa. 

Blogissa on ajankohtainen banneri, joka on todella hyvin toteutettu. Kuvat blogissa on hyvänlaatuisia ja erilaisia, ettei samassa postauksessa ole samantyylisiä kuvia, eikä aina ole perus naama kuvaa vain. Kirjoittaja osaa todella hyvin tuoda asiat monelta kantilta näkyviin, eikä vain omalta kannaltaan teksteissään. Myös pidän kirjoittajan kirjoitus tyylistä sekä siitä, että hän kirjoittaa yleensä aika pitkiä postauksia, joissa on myös kuvia. Koirien että kirjoittajan sivut ovat erittäin selkeät.

PS. Anteeksi, että tämä tulee niin myöhässä, mutta syyttäköön omia kiireitä ja asioita nyt.

3 kommenttia: