1.12.2014

Lauantain uimalareissu Hyvinkäälle!

Viime viikon lauantaina odotti jälleen kauan odotettu uimalareissu Hyvinkäälle, tälle kertaa sain iskän kuskiksi. Viimeksi pääsi Jesse uimaan vain ja sekin oli yhdistetty mätsärireissuun, mutta tällä kertaa pääsi molemmat koirat ja kyseessä oli vain uimalareissu. Nelli ensimmäistä kertaa ja Jesse toista kertaa uimassa.  Jesse tiesi jo mitä tehdään, mutta ei se silti vettä rakasta, paitsi jos saa lelua noutaa niin se on sitten ihan toinen juttu! Nelli yllätti erittäin positiivisesti mut ja iskän. Muutaman kerran, kun uittaja oli avustanut Nellin veteen, jolloin se ui altaan päästä toiseen päähän. Niin sen jälkeen se tajusi idean,  ei se kramppi tapa häntä tai satuta, sitten sai jo rauhotella, ettei menty liian nopeesti uimaan, eli hypätty liian aikaisin vaan jaksettiin mennä ihan loppuun asti, mistä lähdettiin uimaan.

Tästä kuvasta näkee aika hyvin, kuinka pitkälle Nellin etutassu aina menee

Nelli käyttin ensimmäistä kertaa elämässään pelastusliivejä ja uinti niiden kanssa oli PALJON rauhallisempaa ja tasaisempaa kuin järvessä.  Nelli sai kehuja uimatyylistä, koska se ui pitkillä/rauhallisilla vedoilla. Sekä ensi kertalaiseksi suoriutui hyvin. Seuraavan kerran suunnitteilla olisi vielä ennen joulua käydä uimalassa, että molemmat koirat pääsisi mukaan, koska hyvää lihas työtä saavat tehdä. Jesse pääsee varmaan juuri ennen joulua hierojalle. Joulukuussa olisi hierojan, mahdollisen uimalareissun sekä kisojen lisäksi ainakin tavoite käydä yhdissä mätsäreissä vielä.

''Pitää uida nopeaan pois, äkkiä ennenku joku ehtii viedä mun lelun!''

Mitään joulukalenteria ei ole tulossa, koska ideat eivät mitenkään riittäisi 24 postaukseen, mutta ehkä ns. adventtikalenteri tulee saa nähdä mitä tuleva tuo. Postausehdotuksia saa aina jättää!

6. joulukuutakin lähestyy, Suomen itsenäisyys päivä, sekä monien koiranomistajien (+muiden) kauan odotettu Koirat 2014, tutummin messari. Itse olen näillä näkymin olen tulossa lauantaina katselemaan ja tekemään löydöksiä, voisin taas tehdä pienen ''ostoslistan'' tänne vaikka 5. päivä tai aikasemmin. Riippuu miten koulun puolesta ehtii, koska alkoi uusi jakso, vaikka aika helppo jakso on. 
Ainoa murheen kryynini on ENA10 kurssi, eli enkun tukikurssi. 
Jesse menossa satasta eteenpäin, Nelli tulee perässä hitaasti, mutta varmasti.

Eksä nyt voi ymmärtää, etten oo ennen kello 12 valmis minnekkään treeneihi?
Sen pitäs olla jo itsestään selvyys, kun yleensä mun kauneus unet kestää melkein klo 15 asti.

2 kommenttia:

  1. Huh ompa teidän uimalassa iso allas. Kivan näköinen!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu se on aika iso Nellilläkin menee hetki uida päästä päähän se. Hyvin 5 koiraa mahtuu meneen samaan aikaan altaassa, joista yksi on vain pieni (Jesse) (:

      Poista