23.12.2014

Kuulumisia

14.12 käytiin kolme rataa juoksemassa Janakkalassa tuloksina HYL, 5 (4.sija) ja 0 (2.sija), jonka myötä eka LUVA. Hyvä fiilis jäi kisoista. Ja tammikuussa varmaankin uudelleen Janakkalaan kisoihin, jos lisenssi silloin jo kunnossa. Pitäisi varmaan kohta alkaa täyttämään kevään osalta kisakalenteria, kun kesäksi jäädään varmaan tauolle, koska kesällä on niin kuuma itseni, että koiran jolloin on hyvä vain pitää agilitystä kisataukoa, mahdollisesti kuukauden koko treenitauko agilitystä. Ja olisihan se ensi vuoden aikana päästä kakkosiin kisailemaan, voisi sanoa hyvästit aamukisoille ;3

Koko joulukuu on teemana ollut kontaktien ja putken erottelu, että jos ne on vierekkäin niin koira menee sinne minne ohjataan eikä sinne minne hän haluaa, tässä on otettu meidän saralla iso askel eteepäin. Muutenkin meidän joulukuun kaikki treenit menny tosi kivalla motivaatiolla, jopa voisi sanoa että Jesse että minä ollaan kehitytty jossain asiassa joulukuun aikana.

Myös yksi ikävä sattuma sattui näin joulun alla sillä 16.12 illalla matkamme kävi Nellin kanssa eläinlääkäriin, mutta takaisin tultiin ilman Nelliä. Tästä tulossa varmaankin jonkinlainen postaus, mutta en vielä pysty kirjoittamaan ilman että alkaisi                                                             itkettää/surettaan, joten odottelen että suurin suru menisi ohi.

Eilen ja tänään on ollut sellaista hulapaloota ettei oo nähty toista.
Se perinteinen jouluhömpötys. Käyty ostamassa lahjat niille joille ostan sekä joulusiivoa äiteen kanssa.

Eilen käytiin myös kaveria moikkaamassa, kun hän lähti tänään pohjoiseen viettämään joulua, sai Jesse samalla hyvän iltapisu lenkin, kun vasta klo 2.00 tulin kotio, kun jäätiin vähän kattoon yhtä leffaa ja samalla tuli juteltua aika paljon.

Tänään tuli heti aamusta oltua reipas ja suunnattiin heti kaupungin toiselle puolen ja lähdettiin Jassun ja Demi-Belgin&Jehu-Am.akitan, sekä Julian &kultsupoikien kanssa reilu 1,5h lenkille mettään, siellä oli hyvä purkaa suurin energia ja sitten kotio oli kiva tulla kaupan kautta, kun hain parit viimeset lahjakortit joululahjaksi. Käytiin myös ostamassa parit kivat herkutkin Jesselle tämän iltaiseksi ja huomis illaksi. Bussissakin Jesse sai kehuja rauhallisuudesta, on kiva kuulla kehuja muiltakin ja huomaa silloin itsekkin, että olet oikeesti jossain onnistunut koirasi kanssa.

                                           Alla meidän tämän vuotinen joulukuva :)

Näin loppuun haluamme Jessen kanssa toivottaa vain kaikille tasapuolisesti
Hyvää joulua & Onnellista uutta vuottta 2015!

ps. banneri, blogin nimi tulee vaihtumaan tässä aika pian. Myös tavoitteet 2015 -postaus tulossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti