16.10.2013

Viikonlopun viettoo sekä Agilitytreenit 15.10.-13

Viikonlopun vietin pitkästä aikaa iskälläni. Perjantaina harjailin Nellin läpi kertaalleen ja nyt alkaa karva pikku hiljaan kasvaan takas, vielä lähti mahan alta ja pepa karvoista karvaa, mutta muuten Nelli on aika kaljuna tällä hetkellä varsinkin, kun sunnuntaina leikkelin tassukarvoi lyhyemmiksi sekä korvatakut leikkasin pois samalla.
Nellin kans viikonlopun aikana venyteltiin aika paljon sekä perusasentoa harjoiteltiin vähäisellä käsiavulla.  Sekä namin etsintää mentiin sekö seuraamista lyhyissä pätkissä ja alkeita liikkeestä seis. Eli kävelen taakse päin ite sanon seis ja lykkään namia tassuun ja peruutan samalla pari askelta ilman, että N tulis mukana.

Jessen kans tehtiin oikeastaan kaikkia alo-liikeitä hyppyä ja luoksepäästävyyttä lukuun ottamatta. Seuruu on aina iskällä tosi mahtavaa, koska siellä sen vire on parhaimmillaan. Liikkeestä seis on lähes koe valmis, mutta nyt tarjoo sitä myös liikkestö maahan, paitsi jos TOSI paljon painotan maaaahan ja sanon sen jämäkästi ja kovempaa kuin normaalilla äänellä silloin menee. Nyt aletaan treenaan nopeeta maahan menoa pelkästään ja liitetään se tuohon sitten myöhemmin. Luoksari onnistuu hyvin, koe valmis jo.  Seuruusta vielö sen verran, että pitkää matkaa pitäs alkaa treenaan, koska iskällä menee hienosti sen 1-20m kerralla, pitäs vaan peilin avulla treenata sitä ja juoksu pätkää treenata, mutta ehkä ens keväänä oltais kisavalmiita tosin toinen juttu on se mennäänkö ees kisoisin vai aletaanko treenaan jtn vaikeempia sitten.

ruska aika on niin ihanaa :)


Agitreeneihin tuli taas vähän kiire tai siis itse hallilla, ens kerralla pitää olla tarpeeks ajoissa, että ehtii lämppälenkin jälkeen hetken laittaan häkkiä kasaan ja relata ennen rataan/radan pätkään tutustumista! 
No kiirellään ehdin hyvin rataan tutustumiseen, rata oli simppeli, mutta vaati tarkuutta mm. puomilla ja kepeillä. Puomi mentiin ensin haistelemalla ja ylihitaasti, mutta sitten koutsi otti pari namia ja näytti niitä kunnolla Jesselle, niin otettiin alusta hypyn kautta puomille ja wau, se meni vauhdilla ja nopee pysähdys. JES! Kepitkin meni tosi hyvin. Oikeestaan treenit meni suhk. hyvin jos ei ekaa kerta yritystä lasketa koska nenä maassa, joka 5m jälkeen, mutta toisella kieroksella ei ollut siitä oikeastaan juurikaan tietoa, että ois hajuja ollutkaan. 

Toisessa radan pätkässä se meni hyvin, putkissa se ois voinu mennä vähän nopeemmin, mutta kuitenkin tuli sillain vauhdilla, ettei jääny putken eteen nuuskutteleen, josta ollaan päästy onneksi :) Itse sain kehuja siitä, kuinka odotin hyvin koiraa kolmanneksi viimeisellä esteellä, enkä lähteny huiteleen itekseni, jolloin koira aika varmasti olis tullut kolmannen tai toiseksi viimeisen esteen ohi. Kepitkin meni tosi makeesti tässä radan pätkässäkin. Loppuviikosta ois tarkotus mennä ''hallille'' eli pekolaan tunniksi treenaileen koirien kanssa eli molemmat pääsis messiin, että ensin Jessen kanssa tokoa, sitten Nellin sitten tekisin pikku radan tai jtn sinne ja sitten Jessen kans vähän aksaa loppuun :)



 Nellikin oli eilen hallilla mukana ja pääsi tutustuun halliin ensimmäistä kertaa elämästä ja olihan se aika jännään varsinkin, kun kaikkien mielestä Nelli oli niin pelottava, ettei kavereitakaan tullut. Mutta Nelli näytti kaunista ääntä hiukan päästellä, kun ei päässyt heti iskän luo. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti