1.6.2013

Kesäloma alkoi, kesäkuun suunnittelua....

Jesse UI!

Kesäkuukin vaihtui, alkuvuosi on mennyt hurjan nopiaan, koulu loppui ja ihan tyytyväinen olen omaan todistukseeni, jouluna ka oli 7,9 nyt oli 8,2 eli ihan kivasti nousi, ens vuonna tavote et ois 8,5, mutta katsotaan jaksanko niin paljon panostaa, viimeisellä koe viikolla oli 7 koetta, joista olen viiteen tyytyväinen, ja kolmesta ihan yllätyis ja kaksi ois voinut mennä vähän paremmin :)
Kesäkuulle mulla on aika paljon suunnitelmia koirallista toimintaa tietty suurimmaks osaksi.
Ensin ehdin muutaman päivän ottaa rennosti ja olla äitilläni kaupungissa ja käyttää/opettaa tuota uimaan, 
sitten mennään iskäni kanssa sekä molempien koirien kanssa 5.6  päivänä suomen landseeryhdistyksen järkkäämään mätsäriin eli silloin jää agitreenit välistä, Nellin juoksut pitäs olla siihen mennessä olla loppunut 
n. 2-5 päivää sitten. Tän jälkeen meen iskälle aika varmasti. Sitten samaisella viikolla on vielä lauantaina 8.6 mätsärit, jonne mietin vielä menemistä, koska samana päivänä on naapurinmme 60v-juhlat.  

Se osaa noutaa kans :)

  Sitten 15.6 ( la) olen ehkä viemässä J sirutukseen, 
koska Hämeenlinnan tiiriön mustissa & mirrissä on sellainen ''tapahtuma'' päivä, 
ja sitä ennen 7.-10. päivien sisällä pitäs tuon päästä koirahierojalle.
Tällä viikolls myös 12.päivä on aksa treenit ja nukutaan teltassa, koska leirilläkin majoitutaan teltassa.
On ihan hyvä muistutella J telttaan, ettei molemmat yö mee siihen, kun komennan J oleen hiljaa, ja sitten me molemmat oltais väsyneitä.

mie & Jesse ;)

17.6-19.6 ( ma-ke) olen J kanssa koiraleirillä, josta tulee sitten oma postaus, 
seuraks tulee kaverini Riikka bortsunsa kanssa. Sitten on kesäkuun lopussa on viikko sellaista aikaa kuin ei oikein mitään suunnitelmissa, paitsi 26.6 agitreenit, tää viikko ollaan varmaan mökillä tai sit käyn kunnanrannassa uittaan näitä, joka ei oo kauheessa käytössä enään, koska se on niin huonossa kunnossa.


;)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti