14.6.2013

Koirahieroja sekä pikku ostoksia koirille :)

Nellin rakennetta 9w/n.70cm/56,1kg  noi selkä karvatkin alkaa olemaan suhk. kivat :)

(10.6) Eilen kävin äitini kanssa, joka haki minut isältäni kotio, niin tarjoustalossa sekä puuilossa. Tarjoustalosta tarttui mukaan Hauhaun teepuuöljyshampoota 250ml kaksi kipaletta, eli 500ml yhteensä ja hintaa tuli vain 1e, Puuilosta mukaan  lähti Hauhaun pihvitikkuja 5kpl, jotka oli 20snt/kpl, eli yhteensä 1e, sitten lähti Nellille vähän isompia herkkuja niin 500g Hauhaun duo-siivujam, jotka makso vain 1,50e sekä Jesselle aksaan extrahyper nameiks 30g maksakuutioita, niille hintaa tuli 1,35e. eli alle vitonen meni ja sain aika kivasti koirille kaikkee :) Käytiin viel terrassa niin sieltä löysin s-koon pelastusliivin, hintaa sillä oli 13,90e, mutta sen jätin vielä sinne, katsotaan jos tällä viikolla sen iskäni kanssa hakisin  :)

Ostokset :)


Jesse tyksii sateesta :D

Illalla äitini heitti mut Jessen kans koirahierojalle ja ennen sitä ehdin käydä 10min pissatus kiekan.
Aluksi J ei meinannut millään mennä makuulleen, no siinä sit kerroin, mitä mulle sillo se koirahieroja sano, ett vasemmanpuolen lapa, lanne ja takajalkojen lihakset ois ollu kireet, mutta kireyttä oli vain oikealla lanne puolella sekä vasemmalla puolen lapa, mutta ei jumissa, saatiin molemmat ihan rennoiksi hieromalla. Tai näin hieroja nyt sano mulle. Joten syksyllä varmaan seuraavan kerran hierojalle, en jaksa nyt pidempää kirjoittaa siitä :D Seuraava postaus varmaan tulee huomisista aksa treeneist ja loppuviikosta, ja ens viikolla siitä leiristä sitten :)

Sade keleillä on kiva leikkiä kameran kans :3
 ps. luulin, että julkasin tän jo keskiviikkona, mutta eipä sit halunnu julkasta tätä silloin, no nyt viimeis, aksasta tulos ennen tän viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti