8.7.2012

Tavara postaus!

Turkinhoito+(Hygienia)

1.    2.

Tuo shamppoo on ollut tosi hyvä joka on sopinut Nellille, että Jesselle. Niitä oli kaks pulloo,
 mutta toinen käytettiin jo. Sitten tuossa on vielä kaks pakkausta jotain täysrehua koirille,
mitkä oon voittanut mätsäristä joten toisaalta meillä turhia. Harjoja meillä ei ole montaa mutta tuo pinkki on Jessen pentukampa ja menee sille niin kauan kuin kestää, ja sitten karsta ollut ihan Nellin pentuajoista lähtien joka on nyt hiukan huonossa kunnossa, kun Jesse söi vähän pentuna sitä. Sitten tuo keskimmäinen on ihan uusi. Ostettiin se tnä okran maatalous näyttelystä, jota ehdin jo testatakkin, joka toimi hyvin!


Lelut:


         

Palloja löytyy 3 kpl, noista keskimmäinen on vinkuva pallo, mutta suosituin on noista isoin pallo tai vinkuva pallo. Seuraavassa kuvassa on vetoleluja. Isoin on Nellin ja muut Jessen, mutta molemmat saa leikkiä kaikilla mutta yleensä ne ei leiki vetoleluilla muuten kun on vetoleikki.


       

Tuossa meidän kaikki vinkulelut, tuo musta lelu lensi roskiin juuri tänään, kun Jesse silppusi sen :D
Jessen suosikit on leijona ja possu. Ja näillä se jaksaa leikkiä, joka päivä yksikseenkin. Sitten on meidän aktivointi lelut/peli. Kongi ei ole ollut kauheassa käytössä, mutta välillä. Aktivointi pallo hyvä aktivointi lelu ja muutenkin Jesse tajuaa sen ja sitten älypeli, se saatiin äitin työkav. ilmatteeks joka on osottautunut todella hyväksi mutta aika helppo, mutta tarttis ostaa sille vähän vaikeempi.

<-- Sitten vielä nuo. Tuo lilalelu on aika turha, Jesse ei oikein välitä siitä joten se lojuu nurkassa, sitten tuo luun muotoinen tennis lelu, ainakin se on kestävä ja hyvä. <- Suosittelen!

Ulkoilu:

    

Ekana on liila flexi joka on kärsiny Jessen hampaista, sitten on vihreä noutaja hihna, jota tykkään käyttää agi treeneis ja muissa treeneis ja mätsäreissä. Sitten tuo ihana pinkki hihna, se oli Jessen pentu hihna ja menee vieläkin, mutta enään harvemmin käytän sitä. Sitten tuo ruskea hihna, pidän sitä ketjukaularin kanssa näyttely hihnana.

   

Nellillä toimii hihnana normi punainen hihna joka on n. 1,80cm-2m pitkä, ja sitten vielä punainen  noutajahihna, joka voitettiin Nellin kaa mätsäristä.Sitten Nellin hurtan valjaat, menee meillä hyvin mitä nyt niitä käytetään.

 <-- Pannoista puuttuu Jesse ruskea norm. panta. Mutta molemmat reunimmaiset pannat kuuluu nellille eli puolikurkkari ja täyskurkkari, niillä pystyy hyvin se pitää hallinnassa vaikka sitä ongelmaa meillä ei ole. No Jessellä toimii tuo kurkkari hyvin ja samoin se norm. panta.

     

Musta puku on toppapuku, mistä saa mantelin pois, josta silloin tulee tuuli/sade puku, meillä toimi hyvin. Aluksi Jessen meno näytti tosi hankalalta. Sitten tuo hurtan heijastinliivi, joka on todella hyvä, ja olihan sillä hintaakin n. 26 e ja sitten tuo villa paita jonka sai yheltä tuttavaltani.

Mitä puuttuu:

- Dummy-patukka jota käytin nouto harjotuksissa.
-Jessen norm. ruskea panta
- Frisbee, joka hukkui viime möksä reissulla sen takia pitäs ostaa uus

Tavara ostoslista:


- Frisbee
- Valjaat
- Älypeli
yhteensä noista tulee n. 50-60e

Lopuksi pari kuvaa!



Nellin seisotus! 8v 1kk 2vk/78cm/67kg

Jessen seisotus!   1v 3kk 2vk/ 31cm/ 7,4kg

Tommonen loota Jessellä on sen kamoille ;)

ps. tein tätä postaus eli kirjotin, otin kuvat ja siivosin ton lootan niin reilun tunnin niin toivon että monet sit lukee tän :)

2 kommenttia:

  1. sä siivoot näköjään pauliina keskellä yötä xD
    mut joo ,eiks toi heijastinliivi oo rikki? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No otin kuvat ennen 23 ja sit kirjottelin melki 1h ku olin muissa paikois netis samaan aikaan :D

      Poista