9.7.2012

Hml Loimalahti 8.7 Mätsäri

Päivä oli todella kuuma, lähdimme jo puol kahentoista aikaan toisella bussilla keskustaan ja odotella reilu puol tuntia seuraavaa bussia, että pääsisin loimalahteen. Ja sitten jäin bussista puol yhen aikoihin ja sitten lähdin etsimää mätsäri paikkaa. Paikka oli aika syrjässä, mutta aurinko porotti suoraan kehiin, mutta onneks n. 50m päässä oli vene alue niin voi juottaa ja uittaa koiria. Jesse kävi kahlaan ennen kehää, parinamme oli mitteli. Eka kehä meni hyvin, pöydällä ei ollut mtn ongelmia eikä hampaiden katsominen ja pallien katsominen tuottanut ongelmia, ravikin sujui. Saatiin siis punainen. Sitten käytin Jessen taas uimassa ja juomassa. Sitten menin odotteleen nauhakehän alkua. Kehässä oli 7 koiraa (Jesse, Pohj. Pystykorva, 2x volpino italianoa, Jackrussell, göötti & silkkiterrieri. 5 sijouttui joten jackrussel ja toinen volpino tippui.Sijotus järjestys:
Pun 1 Pohj. Pystykorva, Pun 2 Silkkiterrieri, Pun 3 Volpino Italiano, Pun 4 Göötti & Pun 5 Me :)
Tulos siis Pun 5, ja saatiin palkintoina ihana pinkki ruusuke, luu ja rouhetikku. Ois khyl voinu viel olla joku luu ja poksu ;)

ps. Valitan että en saanu yhtään kuvaa nyt tänne mätsäristä ois 2 hyvää kuvaa yks tuttavani ottanut mutta en saa kopsattuu niitä :/

joten joku muu kuva sitten nyt:



liikettä :D

näin nukahti jesse yö unille ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti