12.12.2013

Vuoden viimeinen Match Show 8.12.2013 Ylöjärvi

Sunnuntaina lähdimme taas tutulla porukalla, eli Jassun ja Julian kanssa, kuskina toimi Jassun poikaystävä. Tällä kertaa meidän koira kokoonpano oli Jehu-am.akita, Demi-Belgi, sekä Elmeri- ja Sampo-kultsut + tietty Jesse. Kyllähän 5 koiraa ja 4 ihmistä mahtuu hyvin henkilöautoon :D

Jesse käyttäyty yllättävän rauhallisesti ja nätisti, vaikka jossain kohtaa oli sellanen oli, että kaikki oltais samassa paikassa sillit supussa, kun paikka oli niin pieni. Mutta vaikka oltiinkin melkein tunti ennen kehien alkua paikalla tuntui, että aika lensi siivellä, kun ensin käytettiin koiria, käytiin ilmottamassa koirat luokkiin ja sitten itse käytin Jesseä ulkona toisen kerran vielä. Ja ehdinpäs nähdä ja rupatella Nelli-seropin om. kanssa aikapaljon niitä ja näitä.  Ensin meillä oli seropi kehä, sen jälkeen jh-kehä ja loppuun bis-kehä. Kaikissa kehissä Jessellä oli tosi kiva energisyys ja iloisuus ja se heijastui sillain, että pikkunen mojaittu seropi-kehässä sin 1, mutta bis-kehässä ei sijoituttu enään, mutta Jh:ssa oltiin vielä JH 3.

Tässä joku vanhempi kuva tänne nyt :)


Sen jälkeen tuli kauhea flunssa + kuume + yskä sairaus päälle niin olin ma-ke poissa koulusta ja sunnuntaikin meni särkylääkkeiden voimalla :D Loppuviikon suunnitelmia on, ainakin huomenna messariin, sitten pekolaan jompana kumpana päivänä treenaileen :) Ja kohta nähdään pitkästä aikaa 3,5v Saku-seropi :)

Nyt olen alkanut miettiin, pitäiskö hakee kennelliiton nuoret toko ryhmään? Mutta en usko, että haen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti