8.3.2016

Kysyttävää lukijoilta

Tein sivuun kyselyn tai oikeastaan parikin ja haluan kuulla teidän mielipiteen sillä molemmissa asioissa olen vähän 50-50 vaiheilla, että mitä teen.

1. kysymys koskee, että laitanko pystyyn blogikirpiksen eli vaan lisäisin lisäsivun blogiin, missä olisi myytävät tavarat, jotka lähinnä olisi koiratavaroita, mutta saattaisi satunnaisesti olla muutakin. Paljon on turhaa kamaa, mitä voisi myydä pois ja samalla säästää johonkin kivaan ostokseen Jesselle, esim. dobopallo mietinnässä ja hintaa silläkin on n. 40 euroa...

2. kysymys koskee blogia, eli jatkanko vanhassa vai tekisinkö uuden. Itsellä on mennyt hieman motivaatio kirjoittamiseen, koska tullut mm. kuvien kanssa ongelmia ja kirjoitusvirheitä liikaa vanhemmissa teksteissä. Uudessa blogissa olisi helppo alottaa alusta ja panostaa 100% kaikkiin teksteihin ja varmasti motivaatio nousisi korkeammalle. Sekä näkisi samalla kuinka moni ns. seuraisi uuteen blogiin, eli ketkä niitä aktiivisia seuraajia oikeastaan on.

Meille kuuluu ihan hyvää, viime viikon vietin tuttuun tapaan Levillä ja Jesse nautti hemmottelusta kotona, kuitenkin oli ollut vähän tuhma ja osottanut mieltä kotona ollessaan ja yrittänyt päällepäsmäröidä. Itsellä jalka alkaa oleen suhteellisen hyvässä kunnossa ja se tarkoittaa, että pääsemme ylihuomenna korkkaamaan tämän kaudet treenit, miten niin se veny :D? Tarkotus alottaa heti kunnolla treenaan keinua, jos vaikka keväällä omiin kisoihin uskaltautuisi menemään juoksemaan huvin ja urheilun vuoksi! Muuten meillä kisatavoitteet syksyllä, kun loppukesästä tiedossa olisi ajokortin saanti sekä auto, joka helpottaa aivan tajuttomasti meidän liikkumista ja uskon ja lupaan itselleni, että silloin treenataan ja käydään lenkillä muualla/kauempana enemmän kavereiden kanssa. Itseasiassa tarkoitus tässä tai ensi kuussa alottaa autokoulu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti