15.2.2016

Kuulumisia

Jälleen ollut hieman hiljaista, mutta siihen on hyvä syy (kerrankin), sillä viime viikolla olin itse ensin toissa viikon keskiviikosta perjantaihin laivalla ja sitten lauantaista sunnuntaihin kavereiden kanssa mökillä, jossa kaaduin niin pahasti, että tällä hetkellä kuljen kepeillä ja jalkakin käytiin viime maanantaina kuvaamassa onneksi ei murtumaa ollut. Todennäköisesti tällä viikolla pääsen jo eroon kepeistä. Jesse on ollut viime viikon lauantaista iskällä kaverina maalla, joten Jesse saanut juosta ja mennä oman mielensä mukaan.

Itse olinviikonlopuksi myös isälleni ja varmaankin sunnuntaina Jesse tuli kotiin, vaikka jalka on vähän kipeä. Jesse on kuulemma ollut ihan nätisti ollut ja nauttinut maalaiskoiran elämästä ja herkutellut raakaluun äärellä itseään. Jessen agitauko jatkuu siis ainakin ensi viikkoon hyvin todennäköisesti, sillä en puoli rampana viitsi alkaa mitään yrittää tekemään hallilla.
Viikonloppuna sain raahattua itseni pihalle keppien kanssa ja sain muutamia kivoja kuvia Jessestä ja sen leikeistä. Pakko myöntää, että on mukavaa, että Jesse osaa yksin leikkiä eli juosta ja revitellä lelun kanssa yksinään. Riittää, että heittää pallon sille ja sitten pystyy ottaan kuvia, kun Jesse juoksee ympäri pihaa vain. Jesse näytti niin onnelliselta, kun sai telmiä ja olla vapaana. Varmastihan se on mukavempaa kuin narussa ja itselläni pieni unelma sittenkun opiskelut on opiskeltu, että voisin muuttaa maalle takaisin, sillä siellä on mukava käydä lenkit pelloilla tai metsässä ja muutenkin jotenkin oon enemmän maalais ihminen kuin kaupunkilainen.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti