20.11.2015

Joulukalenterin suunnittelua sekä kuulumisia

Joulukuu lähestyy kovaa vauhtia, tarkoitus olisi tehdä joulukalenteri, mutta en varmaankaan mitään 24 luukun kalenteri jaksa tai edes yritä tehdä vaan.... 4 luukun (4 adventtisunnuntaita), eli joka adventtisunnuntai julkaisen yhden luukun. Yritän keksiä jotain spesiaalia, mitä täällä ei olisi ollut. Ainakin yksi postaus on varma, pitää miettiä miten vaan toteutan sen. Toinenkin idea olisi, mutta käytännön ongelmia tulisi itsellä siinä jo... Mutta mutta onneksi tässä on vielä aikaa miettiä niitä, ainakin hetki.

Agilitypostaukset olen päättänyt että vakiotreenit ja omatoimitreenit tulee yhteen postaukseen aina kuun lopussa sillä, kaikkia ei varmasti agilitykiinnosta ja siten tulee muitakin postauksia kirjoitettua. Ja agilitystä puheenollen niin päätin, että menemme vasta todennäköisesti ensi vuonna kisoihin, sillä rakennetaan nyt rauhassa pakettikasaan ja kaikki esteet kisavarmoiksi. Epiksissä olisi mukava käydä tämän vuoden puolella kuitenkin.

Eilen ennen treenejä lähdettiin heittään heti aamusta 2,5h lenkki kaverini kanssa, mukavaa vaihtelua normaalille kouluaamuille. Hieno fiilis tuli, kun pääsi kotio. Kilometrejä tuli noin 12km, mutta pysähdyimme pari kertaa ensin Aulangon tekosaarilla ja sitten kävimme siwassa hakemassa vähän juotavaa.

Tänään (20.11) perjantaina satoi tänne eteläänkin lunta. Heti kauhean liukasta, mutta onneksi löysin heti kaapin perältä uskolliset nastakenkäni viime vuodelta. Pakko sanoa, että hiton hyvät, sillä ei päivälenkillä yhtään liuskasteltu enään :)

Ensi viikolla alkaa itsellä koeviikko niin saa nähdä mitä ehditään tehdä Jessen kanssa. Hieroja olisi mukava, mutta en tiedä oikein mihin väliin sen uskaltaisin ottaa, että ehdin varmasti sinne juosta koiran kanssa keskellä koeviikkoa.


Aulangon tekosaarilla

Ensilumi 20.11.2015

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti