27.10.2015

2x Agilitytreenit

Viime viikolla löysimme itsemme kaksi kertaa aksaamassa. Torstaina oli vakiotreenit ja perjantaina lähdettiin pienellä porukalla uudelleen treenaileen.

Torstaina tehtiin kahta eri radan pätkää, jotka melkein oli toistensa kopiot. Ero radoilla oli se, että radan 5. esteen hyppy vaihdettiin renkaaseen, muuten sama rata.
Rata onnistu ihan hyvin meiltä ja meillä oli kivaa ja vaihdikasta menoa koko ajan. Puomi oli ok, lopussa hidastelua, mutta tunnin päätteeksi otin pari kertaa tarketilla nopean juoksu puomin ja silloin toimi puomi kokonaisuudessaan todella hyvin. 7-8 väli oli ainoa, missä itse vähän sähläsin ja olin liian nopea koiralle, mutta toisella yrityksellä sekin onnistui täydellisesti!

Toisessa pätkässä rengas ei aiheuttanut meille juurikaan harmaita hiuksia ja toisessa pätkässä mentiin vielä 8. esteen jälkeen 3. esteen yli suoraan, johon rata loppui. Eli putkeen ei saanu enään mennä. Osottautui meillä hankalaksi, 2 kertaa meni putkeen, mutta kolmannella kuunteli hyvin, eikä juossut sinne putkeen iloisena. Loppuun otimme treeneissä siis pari kertaa puomia tarketilla että keinua. Keinua siten, että se ei kiikannut yhtään, eli periaatteessa koira juoksi ylös ja nostin alas sieltä ja sama uudelleen. Tällä haen sitä, että Jesse tajuaa, että sinne ylös pitäisi juosta sekä sitä, että siihen tulisi varmuutta.

Perjantaina lähdettiin puoli kolmen pintaan treenaileen ja treeni listalla oli kaikkien kontaktien treeniä treeniä. Niiden lisäksi keppejä ja pussia. Kepeillä oli verkot, koska enemmistö halusi ne ja ei niistä meille ollut mitään haittaa. Kepit suju todella nopeesti lelupalkalla, mutta sitten lelupalkka unohtui, kun kerran palkkasin namilla... Puomilla tehtiin, että täysiä loppuun asti ja siitä putkeen, mikä sujui kivasti, eikä mitään suurempia ongelmia ollut. A este oli Jessen muistissa. Teimme pieniä visioita esim. hyppy-A-putki-hyppy. Keinussa eli meidän projektissa teimme ensin samaa mitä torstaina, eli koira juoksee päähän -> saa namin ja nostetaan pois keinulta. Lopulta muutaman kerran teimme niin, että laitoimme toiseen päähän pöydän ja toinen treeni kaveri hidasti keinua ja vähän Jesse jännitti siinä, mutta tuli kuitenkin uudestaan keinua ihan iloisesti eikä mennyt mihinkään pakokauhun valtaa. Eli varmasti keinun suorittaminen kisatilanteihin on mahdollista!
5 viikkoa niin olisi naapuriseuralla kisat, jonne olisi tosi kiva lähteä, mutta katsotaan riittääkö aika.
Kisa olisi siis ihan marraskuun lopussa, mutta olisihan kiva käydä yhet tai parit kisat vielä joulukuussa Jessen kanssa, mutta katsotaanko saanko iskän lupautumaan kuskiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti