19.9.2015

Kuulumisia

Viime viikonloppu vietettiin pitkästä aikaa iskällä. Jesse sai nauttia keskiviikosta sunnuntaihin siellä olosta, sillä itse olin torstain koulun kautta Helsingissä ja päivä oli pitkä niin päätin, että Jesse saa mennä vähän aikaisemmin iskälle jo. Viikonloppuun mahtui monet palloleikit ja rallittelut pihassa.  Pientä tokon tynkää otimme myös pihassa muutamaan otteeseen. Pari raakaluutakin Jesse ehti siinä 5 päivän aikana syömään.

Tässä tulee taas pari viikkoa hiljaiseloa sillä allekirjoittaneen ensimmäinen koeviikko tänä lukuvuonna kolkuttelee jo ovelle. Koeviikon loppuosa on todella rento jolloin tarkoitus olisi mennä iskälle, niin Jesse saa olla vapaammin ja itsekkin saan sitten nauttia hieman rennommasta koulunkäynnistä. Kiinnostusta olisi koeviikon loppupuolella lähteä jonnekkin päin retkeilemään jos saan vain kyydin ja kavereita messiin, sillä jos on jo ennen puolta päivää kotona niin mikäs siinä lähteä iltapäivästä retkeileen joku pienempi reissu. Katsotaan tuleeko tästä suunnitelmasta mitään.





Alkuviikosta lähti myös hakemus talven agilityryhmään, joten toivotaan, että tärppäisi. Tarkoitus olisi myös ehti parit agilitykisat vielä tämän vuoden puolella käymään.

Tänään lauantaina tehtiin normaalia pidempi aamulenkki ja sisällytettiin pieni treenit myös.
Parit luoksarit, muutamia temppuja (mm. kurre, peruutusta tms), sitten otettiin myös esineiden mm. tolpan kiertämistä. Tällä viikolla yleisesti Jesse on opiskellut paljon esineiden nostamista maasta, mm. sukan ja kenkien nosta että sukan ottaminen jalasta pois. Edistystä tullut ihan kivasti!


                                             Pelailtiin futista vähän :)


Keskittyy...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti