19.8.2013

14.8.-13 Agilitytreenit sekä 15.8 Jh-treenit

14.8
Eilen oltiin agiliitämässä taas reilun viikon tauon jälkeen, sää ei ollut kauhean hyvä, koska KOKO treenien ajan satoi, kenttä oli ''hiukan'' suurimmaks osaksi mutavellissä, mutta onneksi olu kohtia, missä oli vielä suhk. kovaa (hiekkamaa) jonne tehtii rata pätkä.

Ensin mentiin mustalla merkattu rata, joka meni aika kehnosti eka kerta, mutta toinen kerta meni huomattavasti paremmin. Ensimmäisellä kerralla vauhti oli ties missä, mutta keinun kontakti oli hyvä, mutta sitten vitos hypyltä karkas perkele moikkaan kaveria toiselle radalle.... Tän jälkeen otettiin peltipurkki käyttöön ainakun katto sinne niin helistettiin sitä ja jos yritti lähtee sinne niin sitte heittettiin lähelle sitä se, ja kummasti autto :D Toinen kerta heti perään tuon karkaamisen niin meni tosi kivasti, pysy hyvin hanskassa ja palkkailin 2-4 esteen välein, koska se nostaa Jesselle ihan sika virettä, puomikin meni pitkästä aikaa hyvin, muisti miten mennään.


Seuraava pätkä (punaisella merkattu)mentiin sitten ku kaikki oli omalla vuorolla 2-4 kertaa mennu tuon edellisen radan, alun skippasin ja aloitin kolmoselta, koska 1-2 esteen välissä oli kauhee lammikko ja en viittinyt kauheesti ite hyppiä siinä lenkkareilla joten tyydyttiin aloittaa kolmoselta, mahtava alku kontakti puomilla sen jälkeen jätkä veti ihan sika hienosti kepit ( varsinkin viimeisellä kerralla, kun rata mentiin kolmeen kertaan) ja muutenkin vauhtia oli. Lopussa oli koiria muutama oottamassa vuoroon, mutta jätkä ei menny sinne kertaakaan, mahtavaa! Ehkä se purkki juttu toimii meillä :)



15.8 Oltiin jh-treeneissä ja siellä meni sitten kaikki päin peppua, Jesse halus vain Bellan luo, koska viimeks, kun se on sen nähny silla oli juoksut, mutta enään ei ollut, mutta siis päätin, että me vaan chillaillaan ja vähän tehään ravia yms. Sen jälkeen jäin suustani kiinni Sussun kans siinä höpöteltiin niitä näitä, mutta sen päätin, että nyt on taas pakko alkaa treenaan kunnolla häiriössä, kuten keväällä uskalsin pitää vapaana sitä, nyt en välttis, koska sitä ei kiinnosta, tosin veikkaan sen takia, kun oli iskällä 1,5 viikkoa ilman sääntöjä niin... Mutta eipä mee enään paitsi jos on ihan pakko.

Ens viikost alkaen meillä ois niinku ke agi, to jh ja toko treenit ja sillon tällön myös keskiviikkona.
Sekä nyt otan itteeni niskasta kiinni ja alan/koitan alkaa käymään hölkkälenkeillä tuon kanssa, koska kuukauden päästä ois koulussa 1500m joten sinne yritän hiukan ''treenailla'' :)

Huomenna tai ylihuomenna tulossa ''bonus'' postaus joka käsittelee enemmän minua kuin koiria. Mutta ehkä sellaisia postauksia kaivataan välillä.

Kaikki kuvat olen itse ottanut :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti