31.7.2013

Agitreenit 24.7 & Jh-treenit 25.7 sekä mätsärit 27.7 Tampereella

Taas ollaan ''aktiivisesti'' treenattu. Eilen agi ja tänään junnu treenit, tokoa ollaan otettu vähän sisällä, koska itse kirjoittajalla on silmätulehdus meneillään niin silmä ärtyy vain enemmän mitä enemmän oon ulkona jos siellä tuulee kovasti.

Mutta kyllä me käytiin tiistaina kaverin kans sellanen kiva 1h lenkki, jonka ois pitäny mennä about 20min, mutta me vähä hidasteltiin, Jesse pääsi sellasen kalastuslaiturin vierestä käymään uimassa, sit istuttiin hetki laiturilla ja ihmeteltiin elämää, sitten siihen tuli mun kaverin perhe ja niiden kultsu, niitten kaa meni hetki juoruillessa ja sit lopulta lähettiin käveleen hetkeks samaan suuntaan ja pysähdyttiin vähän matkan päähän taas uittaan, ja sen jälkeen lähdettiin kotio.

Meidät uudet temput syliin hyppääminen ja peruuttaminen alkaa jo sujuu suhk. alkeellisesti, mutta edistytään koko ajan :)

Eilen meijän agitreeneille asettelin ''pikku tavoitteita''
1. Vauhtia
2. Keskittymistä
----

Aksassa oli khyllä vauhtia, mutta keskittymistä löyty, muutaman kerran vähän herpaantui
mutta kyllä se tästä, enään en muista rataakaan kunnolla, joten sen takia en piirrä sitä. Ainakin siinä oli a ja kepit, aa menee hienosti, mutta edelleen tullaan sillain hissunkissun, että ei ainakaan aksa radoille kisoissa oo asiaa, ennekuin se alkaa sujuun vähän nopsakkaammin tai sit vaan otetaan se vitonen sieltä.
Koutsina meille oli Liisa Juvonen?, tai oikeastaan se paikkas meijän koutsia, joka on nyt reissussa, sain hyviä vinkkejä, ja ihan lopuks otin a-hyppy-keppi pätkän, niin silloin Jesse khyllä anto kaikkensa a, oli tosi nätti ja suhk. vauhdikas ja kepit, ne oli tosi ''rytmilliset'', että oiken pomppi toiselta puolen toiselle, siitä hyvät keput ja vauhti pätkä kiitokseks/palkaks sit namia suuhun ja juomaan, ja sitten kotio, jossa tehtiin loppuveryttely lenkki ja sit vähän venyteltiin lihaksia.

---

Jh-treeneissä Jesse sai olla turistina vaan, kun sain serkun westien sinne ''lainaan''. Ennen junnuja kokeilin Helmin kanssa tokoa, ja vähän temppuilua, se osas kaikki tosi kivasti, paitsi seuraamisen, missä se edisti hiukan.

Sitten alkuun otettiin seisotusta, edestakaisin ja kolmio, niiden jälkeen t-kirjainta sekä ''parin kanssa yhtä aika edestakaisin'' Helmi osas mennä tosi hyvin, se on erittäin pätevä. Niiden jälkeen kaikki sai tehä omiaan, niinku vähä häiriössä, kun ''koutsikin'' halus ottaa toisen koiristaan hiukan treenaileen.

---
Tänään aamulla kasin pintaan oli herätys ja perus pakkaamista, pukemista yms ja tietty piti ite söheltää tipat ittelle silmään ja totesin, että aikas hankalaa se on :D Sitten lähdettiin käppäilemään yhdelle bussipysäkille, mistä Julian, Jassun ja Petrin piti ottaa mut kyytiin, siinä tuli samalla kiva aamulenkki ja ehti hyvin hädätkin tehä, moikattiin matkan aikana juoksuista 11v tipsua, sekä about 4v tollerineitiä ( se oli nätti :D) tipsusta kiinnostui, mutta ei pahasti, kyllä mä annan Jessen moikata vaikka on juoksussa, mutta siis sillain vähä, et vähän haistelee, eikä mitenkään painiin :D

Jesse kehäileen c. järkkääjät


No matka sujui hyvin Jesse nukkui vaan, tai onks se ylläri, että toi nukkuu :D Paikanpäälle löydettiin suhk. kivan ajoissa, menin ilmoittamaan koiran ja sen jälkeen pissattaan sen ja juottaa yms. Kun kello alko läheneen tasaa lähdettiin koirien kans hipsiin kehille päin, mulla meni kivasti junnut ja x-rotu päällekkäin, kun junnuissakin jaettiin oudosti nauhatkin. Eka x-kehään, Jesse seiso aika laiskasti ja pelkäs tuomaria, juoksutusta ja sen jälkeen se tuli viel kattoon hampaita uudelleen ja silloin ei ollut enään mitään pelkoa :D outoa... Vastassa meillä oli ihana 5kk seropi pentu, joka sai punaisen ja me sinisen.
Ja sitten juoksujalkaa suoraan junnu kehään, siellä Jesse skarppas vähän ja saatiin punainen nauha, junnuissa ei tehty kuin seisotus-ympäri-seisotus-nauha :D Sitten hetken juomatauko ja sen jälkeen junnujen ''nauhakehään'' jossa oli 5. me, kultsu, sheltti, snautseri ja yhtä en tiiä. Eka juostiin muutama kiekka ylös sitten tippui yks pois, sitten sijoittui seuraava ja sen jälkeen me, eli oltiin kolmansia, jei :)
Ja siitä taas juoksu jalkaa x-rodun sinisten nauhakehään, jossa oli about 8 koiraa, Jesse meni tosi hyvin ja seiso varmaan parhainten nytten, meidät sijoitettiin ensimmäisinä sijalle nelonen. Katoin palkintoja, että siinä ois JUST jessen kokonen heijastinliivi, mutta sitten sanottiin, että sinisten palkinnot on takana, mutta ei nekään huonot ollu omasta mielestä, mutta oishan se liivi ollu kiva :)


Tällä porukalla käytiin vielä sunnuntaina heittää lenkki rantaan, missä kaikki sai uida
 ja kahlailla mielensä mukaan :)

ps. tän postauksen kuvat tulee tän päivän mätsärin postauksen yhteydessä varmaankin :)


1 kommentti:

  1. Voisin tylsyydessäni väsätä sulle paremman bannerin. Haluatko? kts. flattielamaa.blogspot.com kohta "vauhtiraidat"

    VastaaPoista