19.7.2013

Ääniä + vähän syksyyn miettimistä harrastusten yms. kannalta :)

Osallistuttiin Hertan&Kerttu villakoirien kesä&koira aiheiseen kuva kisaan,
jonne toivoisin ääniä ( meidän kuvan löytää numerolla 14. Nelli.
-----------------------------------------------------------------------------------

Olin ajatellut alkuun näin, että kuvauttaisin Jessen mun rippirahoista jos saan riittävästi rahaa sillain, että jäisi sen jälkeenkin about 100e rahaa. Ja ainakin siis ois tarkoitus kuvauttaa lonkat, polvet, kyynäreet sekä selkä, sitten silmät ja olat on niinku sillain kiikunkaakun siinä otanko ne mukaan vai en, ja paljon ne tois lisähintaa, koska lonkat, kyynäreet, polvet sekä selän kuvauttamisen hinta arvioksi sanottiin vethaussis noin 200e, joka on sanotaanko näin kallein paikka täällä päin, mutta siellä on myös pätevimmät eläinlääkärit, mutta sitten olen miettinyt kanssa tavasvettii toiseks vaihtoehdoksi, mutta jompi kumpi se olisi, koska kunnallisella ei edes kuvauteta ja sitten se yks, jonka nimeä en edes muista on haukuttu ihan pystyyn.
Koska kuvauttamisen jälkeen uskallan harrastella hyvällä mielellä agilityä, jos tulee hyvä tulokset.

Mutta sitten yks päivä, kun ell. oli kattomassa iskällä yhtä lehmää, niin se taas sano, että se piilo kives pitäs leikata pois, koska sit kasvaimen mahdollisuus pienentyyn. Kun kysyi, että onks tää uros, ja sen jälkeen onko molemmat pallit laskeutunut, sanoin, että juu, on uros, mut toinen ei oo laskeutunut, niin sitten se katto ja sano, että kannattais leikkauttaa pois, ettei ala myöhemmin vaivaan. Nyt vaan mietin kumpi ois järkevämpi nyt syksyl ja toinen about vuoden päästä.

Ennen oli näin, nykyään voi olla, että molemmat porskuttaa vedessä, 
mutta ei Jesse sielä tunti tolkulla viitsi olla niin kuin Nelli :D

Sitten vähän iloisempi asia, meinaan aion hankkia avaimen pekolaan talvikaudeksi, eli syys-huuhtikuun välisenä aikana saa käydä 1h treenailemassa kerta viikkoon, niin siinä sais jos molemmat ottaa mukaan niin kivasti treenattua, jos ensin Nellin kans tokoa ja näytsi juttui ja sit jos jotain pientä esim. ohjauksia, ilman rimoja ja sit Jessen kans rataa tai sitten jotakin vahvistusta tai ohjaus kuvio harkkaa.

Mitäs muuta, varmaankin yritän puhua jos pääsisin jomman kumman kanssa tokon alkeisiin treenaileen, ehkä mieluummin Nellin kanssa, koska Jesse nyt melkein osaa kaikki alo-liikkeet, että avo-liikkeitä alotellaan jo treenaan, koska muuten tuo kyllästyisi niihin samoihin liikkeisiin jos vaikka mölleissä kävis ja sit ens vuonna alkais kisaan jos molemmilla löytyy vielä kiinnostusta ja uskallusta ja liikkeet ois viel kasas. Että nyt agissa sekä tokossa pitäs Jessen kanssa niinku mölleihin ja sit kisoja katteleen jos/kun uskallan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti