25.11.2012

Viikonlopun tehotreenit

Perjantaina illalla olin kaverilla, joten päätin hiukan treenailla samalla, kun käytin Jessen iltapisulla,
kun Nelli on aina ulkona tai niin kauan, kun tulee yli - 10 - 15 asteen pakkasia. Otin Nellin kanssa perusasentoja, jotka meni huonosti, yritin seuraamistakin, mutta totesin, että seinän avulla pitää valosemmalla aloittaa tuo. Seisominen oli ainoa, mikä meni täydellisesti. Jessen kanssa otin seuraamista, perusasentoa, vaikka sen osaakin jo älyttömän hyvin. Ja muutaman kerran molemmat jäätvät (maahan & seisomaan jääminen).
Oikein iloinen mieli jäi Jessen osalta. Keväällä ois tarkotus päästä viimestään mölleihin Jessen kanssa,
kun ainoa, mikä on ongelma on hyppy, mutta täytyy lukea ja kysellä tietoo, miten kannattais lähteä sitä harjoittelemaan, oikea oppisesti.

Lauantaina päivällä menin melkein tunniksi ulos riehuun ja treenaileen koirien kans. Aluksi isommat energiat otettiin frisbeen avustuksella pois. Sitten päätin, että Jesse pääsee ekaksi treenaileen. Käytiin kaikki alo liikkeet, läpi (lukuun ottamatta luoksepäästävyyttä, hyppyä & luoksaria), kun kaikki oltiin tehty,
sanoin ääneen, että osaa se jotain ainakin :D
Sitten pääsi vanha mummelikin treenaileen, tosin ei päästy alkuunkaan, kun piti mennä toruun Jesseä,
kun yritti mennä naapuriin.... No kun siitä päästiin yli niin alotin seuraamis harjoittelun seinän avulla.
Sitä mentiin sitten n. 5 kertaa, kun ei ollut kauhean pitkä seinä. Eka kerta meni sillee, että vaadin vain sen, että ei edistänyt, toisella kertaa vaadin hiukan katsekontakia, kolmannella vielä enemmän ja kaksi vikaa kertaa melkein koko pätkän kestäävää kontaktia ja se onnistu, mutta lisää tätä treeniä tarvitaan.
Sen jälkeen perusasentoja treenailtiin ja seisomista. Ne meni ihan hyvin,
sen jälkeen kävin Nellin kaa hakeen postin.



Sitten iltapäivällä menin auttamaan iskään pihaan, niin otin Jessenkin n. 2h juokseen ulos.
Nopeesti se pari tuntia meni, hiekka kasassa, oli sitten niin kivaa, että huhuh :D
Tulos oli yksi todella hiekkainen koira. Eli eikun pesulle.
Illalla kävin ulkona vähän ottaan perus asentoa ja seuraamista molempien kanssa.

Sunnuntai meni taas piha töissä, ja sen ajan Nelli sai olla ulkona seúraamassa,
ja Jesse sai olla n. 1h, kun sitten vein vähän nukkumaan, kun päästiin agia illemmalla treenaileen,
ettei siellä ois ihan rättiväsy.No sitten, kun pääsimme ''hallille'' niin äiti sai käyttää Jessen pienellä lämmittely lenkillä, sillä aikaa mietittiin rataa kaverin kanssa, mutta päädyimme siihen rataan mikä, siellä oli jo.
1-3 esteet meni hyvin, mutta putkeen (4.) ei meinannu irrota yhtään, joskus tehtiin että laitoin sen ns. väärästä päästä sisään, mutta se meni paremmin jopa :D sitten pussi oli helppo (5.)
ja keinussa arasteli hiukan, mutta ei paljoa.  Yksittäin otin rengasta, joka meni suhk. hyvin, samoin aluksi keinua & keppejä, mutta ne meni pieleen, kun niissä oli verkot. Mutta ilman ois menny varmaan ihan ok.
Tän kerran jälkeen sanoisin vain, että putkeen menemis treeniä, keppei jaja rengastakin vois viel hioa.




Nyt aloin miettiä, että uskaltaisinko jo toukokuussa, oman seuran kisoihin, vai odotanko syksyyn, vai jopa 2014 kevääseen :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti