30.11.2012

27.11.-12 Agi treenit & Zooplussan tilaus :)

Tänään, kun tulin koulusta kiirehdin katsomaan, oliko zooplussan tilaus tullut, ja olihan se :)
Jessekin oli jälleen kiinnostunut pakestista, ja löysihän se sieltä puoli avaamattomasta semmoisen kivan jutun,
kuin naru pallo :D Oi että, kun se oli Jerpan mieleen. Kaikki oli paketissa, ettei tarvinnut alkaa soittaan tai laittaan s-postia sinne ja onneks mitään ei tarvinnut palauttaa :) Tässä voisin esitellä ne nopeesti ja lyhyesti kera kuvien. :)

1. Valopanta, joka ei ollut nyt välttämätön, mutta äitin mies, sen välttämättä halus ottaa Jerpalle, ja muutenkin iskällä on pimeellä tosi hyödyllinen. Ja pimeellä jopa parempi kuin heijastin liivit, pannat yms.
Mutta tämä on todettu todella hyväksi ostoksi, ja monet on sanonut mm. koiranulkoiluttajat ja lenkkeilijät, että meidät näkee tosi kaukaa :D (tästä tulee myöhemmin video ;) )

2. Autoon turvavyö, tämä hankittiin siksi, kun Jessellä on tapana hyppiä eteen-taakse-eteen ja niin edelleen...
Ja auttaa siinä, jos äitin pitää mennä yksin Jessen kanssa. Mutta nyt on hyvä, kun on valjaat niin voi alkaa käyttään, iskän autossa vois muuten, mutta iskä ei halua Jesseä penkille, silloin se matkustaa jalkatilassa.

3. Älypeli 2in1, eli kaksi älypeliä yhdessä, ja hyvin erityyppiset. Tämä oli oikeasti semmoinen, mitä tarvin Jesselle hiukan haastetta ja nyt on kolme eri vaihtoehtoa, mutta katsotaan jos myisin yhden vaikka, tai sit myöhemmin nää molemmat ja ostaisin  taas yhden tai kaksi uutta =)
Pienempi kuva on vaikeammasta puolesta, jossa pitäis käyttää suuta enemmän ja isompi kuva on helpommasta puolesta, joka sujuu jo meillä tosi nopiaa.




4. Pitkällä narulla oleva tennispallo & Dummy, itse halusin kunnon heittolelun ulos, mutta se saa odottaa ainakin lumen tuloa, en välttämättä heti haluis liata sitä, ja dymmyä en oikein tarvinnut, mutta toi vanha oli semmonen heiveröinen vähän :D Joten nyt on varallekkin siis, tai toi sopii Nellille paremmin.



5. Naksutin, ihan kokeilun vuoksi tilasin samaan syssyyn halppis naksuttimen, joka saattaa joskus auttaa meitä, vaikka vannoi, että en käytä naksutinta, mutta en varmasti ''joka päivässä jutuissa'', mutta jossain haastavammissa vois olla ihan kätsy apu. (unohdin kuvan, mutta laitan jonkun kuvan netistä, mikä on samanlainen.) Tuo mun on vain kokonaan muovia.

                                                           LC47040 Karlie Naksutin

6. Luut/herkut, no aihan lähtee näitä mukaan, nyt tuli kanarullia (kahtia erilaisia) ja kanaherkkui, sekä ankan makuisia tikkuja :D Ankan makuiset tikut, meni kuumille kiville.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tänään oli treenit, jotka meni todella mahtavasti, sanoisinko täydellisesti <3
Tähän pyritään, tää tullaan saavuttaan, mutta yks kerta jo, joten toista kertaa odotellen ;)
Jesse meni hienosti kontaktin, ehkä hiukan pitäs treenailla lisää sitä, sitten putkeen irtos todella mahtavasti,
sekä samoin itse onnistuin tekeen hyvät valssit, takaaleikkauset ja pysyin mukana hyvin.
Kouluttajakin sanoi, että mitä parannettavaa se keksii/laittaan hiomaan seuraavalla vuorollamme,
mutta toinen kerta meni kans yhtä upeesti, hiukan alko näkeen väsymyskin, mutta kouluttaja sano just
sitä et Jessee pitää palkata paljon, ja jos on joku vaikee kohta, niin siinä enemmän.  Mutta tästä kerrasta jäi niin mahtava/upee fiilis!
Tuli taas mietittyä sitä epiksii ja kisoja, mutta en lyö mitään lukkoon, ainakin sen haluan, että ne ois ulkokisat, ja jos ainakin yhet tai kahet epikset ehtis ennen oman seurankisoja jotka on huuhti- tai toukuussa :)

Ehk' ainoo vaikee kohta oli 4-5, kun toi este oli vinossa, niin kaikki meni melki ohi siitä. Jessellekkin sai tehdä kunnon ohjauksen sinne, sit sama tuossa 6-7, kun piti tehä takaaleikkaus, mutta yllättävän hyvin.
Ja toi loppu suora, oli helppo ja vaikee samaan aikaan, kun esteet oli vinottain.
Ja anteeks, kun tää kesti hiukan :D Mutta oli koeviikko eli 5 kokeet viikolla, 

joten laitetaampa niiden syyksi ;) 

Pelkät herkut ja luut ;D

Viime sunnuntain omista treeneistä :)

 
< 3


Ruoka merkkikin vaihtui :) Tuossa pysytään nytten, jos ei mitään ongelmia ilmene.

Tänään pitäs pestä Jesse, saksia vähän sitä mm tassu karvat ja korvat puhdistaa huomista mätsäriä varten :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti