5.10.2012

Agility treenit jälleen alkoivat (2.10)

Elikkäs eilen ne aksa treenit jälleen alkoi.
Kun pääsin koulusta ihmettelin, missä Jesse on, mutta herra oli kävelyllä ollut. No Jesse ehti n. 20min makoileen, kun piti lähtee ajeleen. Matkalla mietiskelin, että jaksaako se mtn, ja kuunteleeko se ees muo.
No olin 20min ennen treenejen alkua, niin kävin sen 15min käveleen ja 5min ehdin lisäks verytteleen sitä ja vähän aivoja kuulolle :D Sitten se ohjaaja höpisi sitä sun tätä ja kyseli, että minne niinkun kaikki tähtäis.
Ryhmä on aika iso, vois olla 2 koirakkoa pienempi mun mielestä, nyt ehtii suunnilleen, 2-3 kertaaa putkeen...
Ryhmässä on 4 kpl maksei ( 2kpl  Bordercollieita, Barbet & x-rotu), sitten 1kpl medejä vain ( Cockeri) & 3 kpl minejä ( Mäykky, Jesse ja Borderterrieri). Tuo mäykky on khyl aika ihana, kun menee niin matalia hyppyi. No ehittiin me ekalle kerralle meneen semmonen ihan jees rata (kuva alempana). Kokonaisuudessa meni hyvin, 2. hypyn meni aina ohi, en tiedä mikä siinä oikein oli :D Sitten 4. jälkeen valssaus.

Itse ootan jo innolla ens viikon treenei :) Täytyy taas muistaa/ehtiä se 10min kävellä ja hetken venytellä ja muistutella aivoja :D 

Mutta veikkaan, että jään kohta blogi taolle tai sillee, että kirjottelen kaikkee samaan postaukseen ja sit julkasen missä on 3-5 eri aihetta niin sit saan samal kuviakin niihin liittyen, kun en jaksais 1-3 kertaaa viikos ottaa kuvia saatika laitella niitä koneelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti