9.3.2015

Hiihtoloma ja eläinlääkärissä

Hiihtoloma oli ja meni. Arkeen paluu taas. Hiihtolomalla emme tehneet mitään erikoista koska allekirjoittanut vietti lomansa Levillä lasketellen ja Jesse äitin kanssa täällä etelämmässä. Tultuani kotiin äiti kertoi että Jesse oli toista korvaansa alkanut vähän aristaan ja rapsutteleen normaalia enemmän. Maanantaina (viikko sitten) soittelin ajan kunnalliselle, minne saatiin heti aika iltapäivälle.

Lääkärissä Jesse oli sitä mieltä etten varmasti meno tonne, viime kerrasta ei ole hyviä muistoja.
Jesse anto ihan hyvin hampaat, ja korvat katsoa, ell otti näytteet molemmista korvista. Hetki meni näytteiden ''valmistuessa'', jossa ell kyseli kaikkea korvasta ja Jessestä ylipäätään. Jesse painoi tällä kertaa jopa 9,8kg, tiedä sitteen valehteleeko vaaka, pitäisi samassa vaa'assa kuin aikaisemminkin.
Nyt pitää aloittaa laihdutuskuuri kyllä. Tavoite paino alle 8,5kg.

Lopulta näytteiden tultua ell kertoi ettei siellä vielä ole tulehdusta, mutta toinen korva punoittaa kyllä jonkun verran mikä aiheuttaa ilmeisesti kutinan. Ell määräs jotain hunajan hajuista "rauhotetta" korvaan 5 päivän ajaksi. Jos ei lopu sillä pitää hakea samanlainen rauhotelääke apteekiista vielä toiseksi viideksi päiväksi.
    Tässä käytiin moikkamaassa kavarilla BC Arttua ja Irlanninsetteri Apea

Viikko eläinlääkäri käynnin jälkeen Jessen korva voi paremmin, ei ainakaan niin paljoa rapsuttele. Ruoka määrä on vähentynyt reilusta 200g noin 150grammaan, eli ruokamäärä on nyt saatu kondikseen ja ruoka-ajat. Säännöllisesti aamuin illoin saa ruuan.

Tässä kuussa olisi tarkoitus ainakin YRITTÄÄ käydä päiväretki Evolla, uimassa mahdollisesti, hierojalla sekä treenailla keinua kisakuntoon jos huuhtikuussa ja toukokuussa hakis viimeset pari nollaa. Päiväretki Evolle vähän riippuu säistä sekä siitä saanko ketään kavereita sinne mukaan, ei sinne ihan yksin viitsisi lähteä hortoilemaan :D


2 kommenttia:

  1. Meilläkin toisella koiruudella menossa laihis ja toisella taas lihis. Tai no miten se lihotuskuuri nyt sanotaankaan. Ihan kauheeta antaa toiselle hirmuinen annos, johon vielä puhdasta rasvaa päälle ja toiselle sellainen mini annos napuja ja pari säälittävää lihan kökkärettä päälle. Onneksi ei tarvitse enää kovin kauan jatkaa, kun paino alkaa jo olla kohdillaan. Nyt olis haasteena saada vielä paino pysymään hyvänä.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on vasta laihdutuskuuri ihan aluillaan. Mutta jos tässä kevään ja kesän aikana sais painon vähän laskemaan niin se ois tosi hyvä asia!

      Poista