10.3.2013

8.3. - 10.3.-13 Reissattiin Vihtiin

8.3
Pääsin hiukan aikasessa tetistä, joten ehdin ostaa muutaman luun Jesselle reissuun mukaan ja
yhden kauan havitteleman pallon. Busiilla kotiin ja pakkasin loput kamat, mutta tosin muutama juttu jäi silti kotiin... Lähdin käyttään Jesseä ja hetikun olin päässyt ulos niin R soitti, että ovat pihassa n. 10min sisällä.
Joten siinä tuli kiire, kun piti käyttää Jesse, laittaa ruoka kamat kassiin vielä, käydä wc:ssä yms.
Automatka sujui ihan hyvin. Mutta, kun päästiin tonne koirat otti illan aikana kolmesti yhteen, tosin kakskertaa sillain, että Jesse oli häkissä. Jesse sai pienen haavan korvaan, mutta ei onneksi sen vakavampaa.
Ja itse sain muutaman reiän....

:)

Kepit on niin JESSEN juttu

9.3
Aamulla heräsin LIIAN aikasin, kun Jesse alko haukkuun ja ylläri pylläri se haukku ihan turhalle.....
Vitutti, väsytti yms.
Sitten lähdin käveleen T&R kanssa huoltorakennukseen, kun siellä on vessat (leirintä alue).
Sitten sen jälkeen söin aamupalaa ja menin viel makoileen sänkyyn. Sit heitteltiin porukalla Jerelle palloa  ja sit lähetteenkin jo jäälle. Jäällä vierähti 2h, Jesse oli hetkittäin vapaana, kun siellä pikku lapset kirmas, koiria meni ja tuli, kun täällä oli jotku pilkkikisat. Sitten tultiin R kanssa mökkiin ja koirat sai nukkua, ennekuin lähdin wc kautta kioskille ja sieltä pikku lenkin kautta hetkeks jäälle siinäkin vierähti kuitenkin 45min :D.
Sen jälkeen 2h sai koirat nukkua ja sit mentiin viel R ja Artun (bc) kanssa jäälle siellä vierähti viel kans tunti.
Ja oikeestaan illalla käytettiin R kanssa vaan 10 min ilta kusetus. Ja illalla koirat ei ottanu kertaakaan yhteen, kun oltiin oltu jäällä melkein 4h + n. 45min remmi pissatuksia. Käytiin samalla kuvaamassa kaverin kans auringonlasku tai no se kuvas, muutaman kerran kelkka meni ohi, onneksi Jesseä ei ne kiehtonut yhtään :)

<3

Kuva kertoo tunnelman

10.3 
Heräilin aamulla taas ihan sika aikasin, mutta tällä kertaa syy ei ollut Jessen se koisi makoisasti vielä häkissään. Käytettiin koirat aamu pissalla, söin ja kömmin sänkyyn takas. Sit tunnin torkuin ja sit oli pakko nousta ja käydä koneelle :D Sen jälkeen pakkailin jo, sen jälkeen pikku lenkki ja koirat sai n. 30min juosta siinä vapaana ja kaveri räpsi kuviakin ihan kivasti :D Aika hyvin totteli Jesse, itse en vaan luota tohon kunnolla, ehkä se ajan myötä tulee? Mutta kai se on parempi pelata varman päälle :)?



Pilkki reijän tarkastaja Jesse

Minä&Jesse 09.03.-13 Vihti :)


KAIKKI KUVAT R.MAHKONEN

2 kommenttia:

  1. Hyvä tunnelma tuossa kuvassa, missä molemmat koirat juoksee ihan fiiliksissä kameraa kohti! Voisikohan kuvat olla pikkuisen isompina, niin ei tarvitsisi zoomailla? :)

    http://noutajavalo.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottakai voi, laitankin heti seuraavan postaukseen eli viikonlopun postaukseen :)

      Poista