9.4.2012

Pääsiäisen ajan tapahtumat :)

2.4 Maanantaina oli aika löysä päivä Jessen kannalt. Ei tehty oikein mtn.

3.4  Tiistaina käytiin koirapuistossa ja oltiin siellä joku 1h :) Oli muuten väsy sen jälkeen :) Treenailtiin myös vähän koirapuistossa.

Gran Canarialta 2010 otettu


4.4 Keskiviikkona,  Käytiin parolassa mummulla kyläilemässä ja sitten siinä lähistöllä joku 2-3km lenkki tuli tehtyä ja sitten iskälle, mutta sitten iski paha olo illal/aamull niin en menny kouluun.

5.4  Torstaina käytiin 2,5km pyörälenkillä iltapäivästä kun oli huono olo aamulla ja sitten olin itse pois koulusta . Ja olin iskällä sitten niin Jesse sai mennä ja tulla itsekseen loppu päivän.

6.4 Perjantaina sai olla yksikseen ja lepäillä ja riehua pihassa Nellin kanssa :)

                                              Gran Canarialla otettu 2010 :)

7.4 Lauantaina kävin jonkun 2km lenkin ja harjoiteltiin perus juttuja pihassa ja tiellä molepien koirien kans. Käytiin myös metässä jossa vierähti 2,5h :)

8.4 Iltapäivällä oli treenit treeniporukan kaa, tällä kertaa oli aika vähän porukkaa, mutta silti keksittiin aika kivasti tekemist ja harjoittelemist siellä :) Treenien päätteeks käytiin hiukan riehumassa koirapuistossa :D

&

9.4 Aamulla lähdettiin mätsäriin vähän sille extemporee. Tällä kertaa suunnattiin Humppilaan, osallistuin x-rotuisiin. No jouduttiiin oottamaan melkein tunti ennenkuin päästiin kehään, ekan kerran mentiin yksin kun yks numero oli jossain niin sitten Jesselle ei ollu paria kun oltiin vikana vasta. No meille tuli punanen. Sitten siin välis oli sinisten nauha kehä, siin välissä ehdin juottaa jessen ja valmistella sen nauha kehään. No kehässä oli 5 ja  neljä sijottettiin eli vain yksi tippuisi pois. Sitten tuomari laitto eka isot menee ympäri sitten pienet, sen jälkeen laitteli sijoille koiria. Me olimme tnä Humppilassa siis PUN 4 :) Olin todella tyytyväinen :) No sitten mietin että voisikohan pieniin koiriin vielä ilmottautua kun ne ei ollut alkanut. No onneksi voitiin vielä, sitten ooteltiin melkein puoli tuntia että päästiin pienten kehään, silloin jesse oli jo toosi väsynyt. Meitä vastassa oli borderterrieri, omasta mielestä molemmat meni tosi hyvin ja tälle kertaa meille sininen nauha ja jäätiiin heti nauha kehään. Kehääs oli 16 tai 17 koiraa joista 4 sijoittui ja tiesin että emme sijoittuisi kun jesse oli niin väsynyt jo, ja niin kävi eli pienistä koirista sin -. X-rodun kehäst  saimme palkinnoksi 3 näytepussia, ison luun, punkki pihdit ja mangeetti laatan eli ihan ok palkinnot :)

Gra Canarialla otettu 2010 :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti