9.11.2015

Viime viikon tiistain tokotreenit

3.11 Tiistai (tokotreenit)
Tiistaina pääsin itse kotiin todella aikaisin ja ehdin läksyt tehdä kotona hyvin sekä syömään vähän välipalaa, ennen treenejä. Puoli tuntia ennen treenejä lähdettiin käveleen kentälle ja lopulta porukkaa sinne valui yhteensä meidän lisäksi vain kolme koirakkoa, vaikka aluksi piti olla meidän lisäksi kuusi koirakkoa, mutta ehkä ensi kerralla sitten! Välillä turhauttaa, että pitäisi tulla enemmän porukkaa, sillä meille tuo 2-4 koirakkoa on helppoa häiriöö, tietysti aina voi kehitellä jotain lisähäiriötä.

Teimme kaksi treeni ''settiä''. Ensimmäisessä ''setissä'' riehuttiin ''lämppäiltiin'' ja tehtiin tarketilla pientä seuruuta, että sai tarketilta namin, kun olin seuruuttanut vähän matkaa. Matkan pituus vaihtui, että mahdollisia käännökset oli tai sitten pelkkä suora seuruu. Ei huono, toimi yllättävän hyvin, perusasento jää hiukan liian eteen, mutta ei kauhean pahasti kuitenkaan. Sen jälkeen teimme muutamat kivat luoksarit, tulee hyvällä vauhdilla, vaikka vauhtia voisi olla hieman enemmän. Lopun perusasento sujuu ongelmitta. Loppuun otimme perus seuruuta käännöksillä, ja palkka tuli ihan kädestä tällä kertaa. Ensimmäinen setti tehtii kokonaan lelupalkalla, paitsi tarketti osuus namilla. Palkka tuli siis aina suorituksen jälkeen, mutta alussa ja lopussa hirmubileet lelun kanssa. Kerran Jesse karkasi pissalle kesken treenien, tosin silloin oltiin siirtymässä tekeen luoksetuloa, eri puolelle kenttää kuin missä tehtiin tarketilla hommia. Tästä vähän sanoin, että ei kesken treenien pissataukoja.

Toisessa setissä tehtiin hyppyä, seuruuta ja pöydällä oloa.
Hyppyssä ei meinannut jäädä toiselle puolen millään, vaan lähti aina mukaan, vaikka sanoin ''odota''. Lopulta onnistui ja ei mitään ongelmaa, vaikka olisi lähellä tai kauempana esteestä niin ei kiertänyt vaan tuli yli, suoraan sivulle -> ei ongelmia ollenkaan. Seuruussa oli hyvää intoa koko treenien ajan. Tehtiin lähinnä harjoittelua, että lähdetään oikealla rytmillä molemmat liikkeelle ja mahdollisesti tein jonkun käännöksen tai täyskäännöksen. Pöydällä oloa treenailtiin sellaisella katoksessa, missä oli kiinteä pöytä. Sai namia ja kehua, kun oli iloisesti ja nätisti pöydällä. Myös Piia tuli ''tutkimaan'' Jesseä ja tosi kivasti oli ettei pelännyt / jännittynyt, mutta ainoa oli, että Jesse vähän murahti Piialle, että ''äläs tuu mun namien luo''. Mutta tämän jälkeen sitten antoi vielä koskea, ettei sen enempää vahdannut kun sanoin/huomautin Jesselle tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti