24.4.2015

Katsaus menneeseen, nykytilanteeseen ja tulevaisuuteen

Reilu kolme viikkoa viime postauksesta. Pakko sanoa, että on tehnyt mieli kirjoittaa jotain, mutta aina kuvat uupuvat. Tänään olin ahkera ja latasin kamerani kuvat koneella ja tein pieniä kuvanmuokkauksia.

Viikot ovat kuluneet agilitreeneissä ja tokotreeneissä. Alkukuusta oltiin kahden ensimmäisen viikon aikana parit agilitytreenit ja parit toko treenit. Kaiken kaikkiaan kaikki meni hyvin. Kesän ryhmä haussa hain tokoryhmään, mutta se on valitettavasti täynnä, joten todennäköisesti pidämme kuitenkin agilitystä koko kesän taukoa, ellei satunnaisia paikkauksia mennä tekemään muihin ryhmiin. Olen ajatellut keskittyä rentoutumiseen ja hauskan pitoon koko kesän, ellei sitten mahdollisesti joku 4-10 kerran kurssia tule. Esim. tokosta, doboilusta tai jostain sellaisesta. Pari luentoa olisi mukava käydä kesän aikana, mutta saa nähdä päästäänkö edes yhdelle. Myös varmaan yhdessä kesän näyttelyssä pitäisi piipahtaa katsomassa menoa.

Kesällä olisi tarkoitus ehkä nostattaa paria lukion arvosanaa nettilukiossa, en tiedä kauan se vie aikaa, mutta uskoisin senkin jälkeen jäävän ihan kivasti aikaa touhuamiselle. Myös kennelliiton suurleirille oon menossa jos saan kaverin. Sen suurempia suunnitelmia meillä ei ole kesälle. Ja tietysti, koska kesä on aika hiljainen niin pari pidempää ''retkeä'' voisi tehdä porukalla, mutta aikatauluista se on ihan kiinni ja minne sitten mentäisiin.

Lähi viikon kuulumiset...
Treenailtu on pienesti, mutta tehokkaasti.
Viikko otettu lepiä, koska treenit loppui viime viikolla sekä itsellä oli aika kiireinen viikko, koska parit uusinnat ja testit oli kuluneella viikolla. Tänään viikonlopun kunniaksi sekä tuon ihanan sään kunniaksi lähdettiin 1,5h lenkille, matkaa siinä kertyi 6km, saatiin seuraa, kun kaveri tuli walesinspanielin kanssa.
Huomenna olisi tarkoitus lähteä turisteilemaan agilitykisoihin ja samalla poiketa mummulla kylässä. Sunnuntaina varmaan lähdemme                                                                                        mätsäriin, kerrankin koko viikonlopusta voisi                                                                                  sanoa, että olimme aktiivisia.

    Kukkaispoika :3 ''Smile''

1 kommentti:

  1. http://tahmaisettassut.blogspot.fi/2015/05/kysymyshaaste.html <- teidät on haastettu :)

    VastaaPoista