24.5.2014

Raigomilin Åsåcamilla ''Nelli'' 10v sekä Hämeenlinnan 24.5 Match Show

Tänään ''juhlistimme'' Nellin 10-vuotis päivää mätsäri käynnin merkeissä, vaikka virallisesti Nelli täytti jo eilen 10-vuotta. Elikkäs 10-vuotta tuli Nellille mittariin 23.5.-14 huima saavutus noin iso kokoiselle koiralle.
Nelli on ollut koko elämän todella terve, eläinlääkärissä on tarvinut käydä nyt vain perus rokotuksilla ja VAIN kerran pari niiden lisäksi, mikä on hyvä juttu, ettei ''sairauksia'' ainakaan ole tullut vielä, eikä toivottavasti tule. Olisi ollut kiva käydä uittamassa, mutta iskän takia en voinut, kun hän ei halua märkää koiraa autoonsa, joten ymmärrän häntä jotenkin. Kesällä sitten uimme tooosi paljon!

Nellin palkijen kanssa :D

Mutta jos nyt tän päivän mätsäriin :D Nelli meni veteraaneihin ja Jesse pieniin. Nellin kehä oli klo 11.00 ja Jessen 12.00. Nelli ravasi upeesti eikä yhtään peitsannu ja seiso hyvin! Tuomari tutki tarkasti rakenteen, ja hampaat vilkaisi nopeasti vain. Kerran mentiin vielä ympäri ja silloinki meni hyvin, meille ojennettiin punainen nauha. Sen jälkeen meni sinisten nauhan saaneet sitten punaisten nauhan saaneet, joita molempia olo vain 2kpl. Nauhakehässä Nelli jatko upeeta menoaan eikä mitään ongelmia ollut kuin tuö lämmin sää. Meidät ohjattiin PUN 1 sijalle, ja sen jälkeen kutsuttiin muut veteraanit kehään vielä ja seisotettiin hetki. Sen jälkeen meille ojennettiin vielä suloisin seniori - palkinto! Sen jälkeen jäätiin vain Nellin kanssa oottelemaan BIS - kehää.  Ja menin vaihtamaan koiran ja juottamaan molemmat koirat.

Jessen kanssa sen sijaan aloitimme valmistelun kehään menoa varten. Jessen meno kehässä oli kaikin puolin loistavaa paitsi hieman arvelutti mies tuomari. Ravi sujui hyvin ja seisominen, kyllä kuumuus verotti Jessestäkin energiaa. Meille ojennettiin sininen nauha. Ennen nauhakehää kävin juottamassa Jessen. Nauhakehässä Jesse liikkui äärettömän hyvin ja seisoi vaikka yksi koira oli koko ajan perseessä kiinni. Mutta tällä kertaa Jesselle ei sijoitusta. Tämän jälkeen vaihdoin koiria ja juotin koirat. Nelli oli tässä vaiheessa tosi laama, vaikka kasteltiin Nellin mahan alusta, ja selkää vedellä, mutta ei se kauaa sitä auttanut. BIS - kehässä onneksi tuomarit ei juoksuttanut kertaakaan ympäri lämpimän sään takia. Kaikki 8 koiraa sijoittuivat. Nelli pääsi BIS 5 sijalle. Huimat palkinnot oli, BIS 4 sai 15kg jahti vahti ruokaa, mikä olisi ollut kiva saada, mutta näin tällä kertaa :3

Jesse palkintojen kanssa, Nelli olisi muuten päässyt niitten kanssa kuvaan, mutta en mennyt iskälle niin ei ollut sen kanssa mahdollista ottaa kuvaa. Taas tuli kivasti palkintoja. 2x 1kg J&V pötköjä, Hau Haun kana-omena nameja, kiitos-nameja, 3x ruusuketta, 2x pokaalia, savesta tehty juoma astia, jtn puhditus pyyhkeitä sekä biopak ja nivel ravinnetta. :) Huomenna taas mennään mätsäröimään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti